Diputació de Barcelona


Menú de primer nivell


Tota la Llibreria > Destacats

tornarTornar

MUSEUS: Selecció de llibres pel Dia Internacional dels Museus

            Art i cultura. Descobreix llibres unics


La Llibreria de la Diputació enguany fa 25 anys i volem celebrar-ho apropant-nos més a tu. Per això, mensualment farem una selecció de llibres d'una temàtica.

Aquest més, coincidint amb el Dia internacional dels Museus, et mostrem les publicacions que tenim sobre museus i aquí  les de catàlegs d'exposicions. I si en busques alguna que no tenim, te la cerquem. 

Recorda que amb el carnet de biblioteques i altres carnets, tens un 5% de descompte si compres presencialment a la llibreria.

Aquí en trobaràs una mostra:

                     

Quantica : A la recerca de l'invisible   De París a Nova York : Gravats de la col·leccio Gelonch Viladegut   Que fan els nens i les nenes als museus? Un estudi sobre el comportament infantil en el marc de l'educació no formal	  Els mitjons Molfort's i la publicitat racional   Patufet on ets? Aureli Capmany (1868-1954)  Mercat de l'art, col·leccionisme i museus 2017    Museu d'Arqueologia de Catalunya (MAC): el referent de l'arqueologia catalana  Sexe a l'epoca romana, el  A la vora de la mar   Disseny per viure: 99 projectes per al món real    Escrits api­coles    De París a Girona: Mela Muter i els artistes polonesos a Catalunya   Cantirs a l'antiguitat: Col·lecció Jaume Bagot   José Guerrero: Obra gráfica: Catálogo razonado 1950-1991  Momias: Manual de buenas prácticas para su preservación

 

T'apropem a la cultura!

 

            25 anys de la Llibreria

 

 

 


Accés a compra, registre i subscripcions es troba tancat.

AVÍS

La llibreria de l'Av. Diagonal romandrà tancada fins a nou avís.

Podeu fer encàrrecs i us enviarem els llibres quan obrim la Llibreria.
Encàrrecs

Cercador

Cercador

Cerca avançada


Ajuda | Mapa | Accessibilitat | Avís legal

Diputació de Barcelona. Llibreria. Av. Diagonal, 393 (Edifici Can Serra) 08008 Barcelona Tel.: 934 022 500 Fax: 934 022 787 a/e: llibreria@diba.cat