Diputació de Barcelona


Menú de primer nivell


Publicacions Diputació >Serveis DB > Gerència de Serveis d'Espais Naturals > Col·leccions

tornarTornar

Gerència de Serveis d'Espais Naturals

Col·leccions destacades

Documents de Treball

La col·lecció Documents de Treball facilita als agents del món local continguts actualitzats per contribuir a la millora en la gestió de les polítiques públiques locals.

Si us interessa aquesta col·lecció també us pot interessar: Documentos de Trabajo,  Herramientas,  Eines

Aquesta col·lecció està tancada.


Estudis

La col·lecció Estudis posa a l'abast del món local coneixement teòric i empíric per promoure la reflexió i l'anàlisi en temes d'interès per als governs locals.

Si us interessa aquesta col·lecció també us pot interessar: Estudios

Altres col·leccions

Catàlegs de flora i fauna

Catàlegs del patrimoni biològic (fauna i flora) dels parcs naturals, ordenats per famílies i gèneres.


Ciutat i natura

L'Editorial Mediterrània i la Diputació de Barcelona col·laboren en alguns dels números de la col·lecció "Ciutat i natura" per tal de nodrir el programa "Viu el parc" organitzat per l'Àrea d'Espais Naturals de la Diputació de Barcelona. Un text amè i unes il·lustracions reeixides ens apropen als parcs naturals de la província de Barcelona. Els llibres estan enfocats a lectors entre 7 i 12 anys.


Eines

Continguts d'aplicació pràctica per contribuir a la gestió de les polítiques públiques locals. Adreçada a càrrecs electes, tècnics i qualsevol persona relacionada amb el món local, i intern de la Diputació de Barcelona.

És continuació de la col·lecció: Documents de Treball

Si us interessa aquesta col·lecció també us pot interessar: Documents de Treball,  Documentos de Trabajo,  Herramientas


Flora i fauna dels parcs

Els cartells de flora i fauna donen informació sobre les espècies botàniques i faunístiques més rellevants de cada parc, amb un clar vessant pedagògic.


Guías de los parques

Guies visuals, abundantment il·lustrades amb fotografies i dibuixos d'elements naturals i culturals, que dibuixen una visió exhaustiva i rigorosa de cada espai protegit. Les guies es complementen amb itineraris recomanats i una guia de serveis i equipaments.


Guies de descoberta

Publicacions de caràcter divulgatiu, orientades fonamentalment al públic visitant que es vol atansar als parcs naturals. Desenvolupen aspectes descriptius de caràcter geogràfic o bé se centren en algun tema específic tant de la història, la flora o la fauna de l'espai protegit. Els autors són investigadors o especialistes en el seu camp.


Guies de divulgació

Guies dels parcs

Guies visuals, abundantment il·lustrades amb fotografies i dibuixos d'elements naturals i culturals, que dibuixen una visió exhaustiva i rigorosa de cada espai protegit. Les guies es complementen amb itineraris recomanats i una guia de serveis i equipaments.


Informació addicional dels parcs

Llibres tècnics

Publicacions de caràcter científic adreçades als investigadors i estudiants universitaris que desenvolupen estudis i investigacions en l'àmbit dels parcs naturals sobre aspectes clau per conèixer-ne el patrimoni natural i cultural. Alguns d'aquests estudis s'emmarquen dins els plans de seguiment de paràmetres ecològics que es duen a terme al conjunt dels parcs naturals.


Manuals de gestió d'hàbitats

Aquests llibres recullen i difonen bones pràctiques de gestió dels sistemes naturals, i faciliten una sèrie de documents tècnics, rigororsos i comprensibles per a un públic ampli.


Monografies (Servei de Parcs Naturals)

Aquesta col·lecció aplega les publicacions de caràcter tècnic adreçades als professionals i investigadors que s'ocupen de temes relacionats amb els programes de treball que duu a terme el Servei de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona. Els materials bàsics que s'hi publiquen provenen de les jornades tècniques i trobades científiques organitzades pel mateix Servei, o bé dels estudis específics que encarrega amb vista a una gestió més eficaç dels parcs naturals. Els títols apareguts fins ara donen compte d'un especial interès a abordar temes que faciliten la consecució dels objectius esmentats. Així, s'hi poden trobar obres de temàtica forestal, de jardineria municipal, normatives, trobades d'estudiosos o estudis de recerca biològica; totes, però, amb la intenció de fornir materials per a la formació i el diàleg.


Panoràmics dels parcs

Els cartells panoràmics mostren una visió general, a vol d'ocell, de l'orografia i dels principals accidents geogràfics de cada parc.


Pau Vila

Premi Rafael Patxot i Jubert

Accés a compra, registre i subscripcions es troba tancat.

AVÍS

La llibreria de l'Av. Diagonal romandrà tancada fins a nou avís.

Cercador

Cercador

Cerca avançada


Ajuda | Mapa | Accessibilitat | Avís legal

Diputació de Barcelona. Llibreria. Av. Diagonal, 393 (Edifici Can Serra) 08008 Barcelona Tel.: 934 022 500 Fax: 934 022 787 a/e: llibreria@diba.cat