Diputació de Barcelona


Menú de primer nivell


Publicacions Diputació > Detall Fitxa

tornarTornar

Fitxa de la publicació

Informe sobre les polítiques locals de consum a la província de Barcelona (1999-2008)
Informe sobre les polítiques locals de consum a la província de Barcelona (1999-2008)

Comprar paper PVP:5€


Descarregar PDF


Exempcions de pagament

El treball que es presenta és un informe impulsat per la Diputació de Barcelona i la Xarxa Local de Consum, i realitzat per l'Institut de Govern i Polítiques Públiques de la Universitat Autònoma de Barcelona ( IGOP). Explica l'evolució de les polítiques municipals de defensa dels drets de les persones consumidores a la província de Barcelona durant els darrers deu anys, posant un èmfasi especial en l'aportació específica de la Diputació de Barcelona.

La importància de les polítiques de defensa dels drets de les persones consumidores és conseqüència del mandat constitucional que imposa als poders públics el deure de garantir la protecció dels consumidors mitjançant procediments eficaços. La Diputació de Barcelona i la Xarxa Local de Consum han assumit la competència i han desenvolupat un important ventall d'accions polítiques.

Aquest estudi aporta informació relacionada amb la província de Barcelona en el període 1999 a 2008 i la compara amb dades d'altres territoris de Catalunya, Espanya i Europa; a més aprofundeix en les tendències de futur de les polítiques de consum.


Podeu consultar aquesta publicació a:
  Topogràfic
Arxiu General de la Diputació de BarcelonaM-6-349
Xarxa de Biblioteques Municipals de la Província de Barcelona

Espai usuari

Identificació

Registre

Heu oblidat la contrasenya?


Subscripcions | Encàrrecs

Cercador

Cercador

Cerca avançada


Ajuda | Mapa | Accessibilitat | Avís legal

Diputació de Barcelona. Llibreria. Av. Diagonal, 393 (Edifici Can Serra) 08008 Barcelona Tel.: 934 022 500 Fax: 934 022 787 a/e: llibreria@diba.cat