Diputació de Barcelona


Menú de primer nivell


Publicacions Diputació > Detall Fitxa

tornarTornar

Fitxa de la publicació

Espais familiars de petita infància, els: Guia d'avaluació
Espais familiars de petita infància, els: Guia d'avaluació

Comprar paper PVP:5€


Descarregar PDF


Exempcions de pagament

Amb aquesta guia d'avaluació dels Espais Familiars de Petita infància, aprofundim en l'anàlisi de l'activitat d'aquests serveis i realitzem la proposta d'indicadors adequats per a valorar-ne el seu funcionament i el seu impacte. Els indicadors proposats pretenen ser un instrument de reflexió i avaluació útil no només per als professionals que hi treballen, sinó també per a les administracions locals que impulsen i sostenen els serveis.

Tot aquest material ha estat elaborat en el marc de la Xarxa de Professionals dels Espais Familiars de Petita Infància (0-3 anys) promoguda per la Diputació de Barcelona, que té l'objectiu clar d'impulsar aquest recurs preventiu tant pel que fa a la seva implantació com a la potenciació de la qualitat. Els Espais Familiars de Petita Infància contribueixen a enfortit la confiança i la seguretat dels pares i les mares, fent-los sentir-se competents en les tasques de criança, educació i socialització en els primers anys dels infants.


Podeu consultar aquesta publicació a:
  Topogràfic
Arxiu General de la Diputació de BarcelonaFU-58-28
Xarxa de Biblioteques Municipals de la Província de Barcelona

Espai usuari

Identificació

Registre

Heu oblidat la contrasenya?


Subscripcions | Encàrrecs

Cercador

Cercador

Cerca avançada


Ajuda | Mapa | Accessibilitat | Avís legal

Diputació de Barcelona. Llibreria. Av. Diagonal, 393 (Edifici Can Serra) 08008 Barcelona Tel.: 934 022 500 Fax: 934 022 787 a/e: llibreria@diba.cat