Diputació de Barcelona


Menú de primer nivell


Tota la Llibreria > Detall Fitxa

tornarTornar

Fitxa de la publicació

Comunitat, participació i benestar social: En homenatge a Josep M. Rueda, 1946-1996

Aquesta publicació ret homenatge a Josep M. Rueda Palenzuela, pedagog i mestre, investigador, psicòleg, expert en infància, teòric de la intervenció social, gestor de serveis de benestar social de diferents administracions públiques i moltes altres facetes que demostren el seu saber i la seva pràctica professional. El llibre conté un recull d'escrits d'aquest autor apareguts en revistes i publicacions, que corresponen a diferents etapes de la seva trajectòria vital i professional. Aquesta publicació també inclou unes notes bibliogràfiques que ajuden a situar l'obra en unes coordenades de temps i espai.


------------------------------------------------------------------


El libro recoge escritos de José María Rueda aparecidos en diversas revistas y publicaciones, que corresponden a diferentes etapas de su trayectoria vital y profesional. Son escritos que motivan a la reflexión sobre la participación y el trabajo comunitario, los modelos de intervención social, la planificación, gestión y evaluación de servicios, la atención a la infancia o la formación de profesionales. La Diputación de Barcelona ha reeditado este libro para recuperar y dar valor a su legado y aprender de nuestro pasado.


Podeu consultar aquesta publicació a:
  Topogràfic
Arxiu General de la Diputació de BarcelonaS-1-49
Xarxa de Biblioteques Municipals de la Província de Barcelona

Accés a compra, registre i subscripcions es troba tancat.

AVÍS

La llibreria de l'Av. Diagonal romandrà tancada fins a nou avís.

Cercador

Cercador

Cerca avançada


Ajuda | Mapa | Accessibilitat | Avís legal

Diputació de Barcelona. Llibreria. Av. Diagonal, 393 (Edifici Can Serra) 08008 Barcelona Tel.: 934 022 500 Fax: 934 022 787 a/e: llibreria@diba.cat