Diputació de Barcelona


Menú de primer nivell


Tota la Llibreria > Detall Fitxa

tornarTornar

Fitxa de la publicació

Cares conegudes, sentiments barrejats

Si Botho Strauss, qualificat com a "poeta d'avui, heroi de la renúncia", ha estat distingit com a home de teatre, no ha estat menys com a narrador. La seva obra és extremament contemporània, considerada des del punt de vista que analitza una societat sorpresa per una evolució massa ràpida, la qual cosa fa que l'arrelament sigui completament impossible. Els personatges que l'escriptor mostra són individus desplaçats, desorientats, que han perdut la noció dels punts cardinals i que es mouen sobre un sòl excessivament fràgil.
La comèdia "Cares conegudes, sentiments barrejats", és la tercera obra de Strauss i va ser estrenada al teatre estatal de Stuttgart al 1975. És una història conduïda al nivell més inferior de la realitat: l'experiència quotidiana. En un hotel en bancarrota al costat del Rin, es troben uns nàufrags de la societat opulenta. Rostres coneguts amb noms coneguts que quasi no es distingeixen els uns dels altres.


Podeu consultar aquesta publicació a:
  Topogràfic
Arxiu General de la Diputació de BarcelonaL-1-241
Biblioteca de Catalunya
Biblioteques de l'Institut del Teatre (MAE)
Xarxa de Biblioteques Municipals de la Província de Barcelona

Accés a compra, registre i subscripcions es troba tancat.

AVÍS

La llibreria de l'Av. Diagonal romandrà tancada fins a nou avís.

Podeu fer encàrrecs i us enviarem els llibres quan obrim la Llibreria.
Encàrrecs

Cercador

Cercador

Cerca avançada


Ajuda | Mapa | Accessibilitat | Avís legal

Diputació de Barcelona. Llibreria. Av. Diagonal, 393 (Edifici Can Serra) 08008 Barcelona Tel.: 934 022 500 Fax: 934 022 787 a/e: llibreria@diba.cat