Diputació de Barcelona


Menú de primer nivell


Tota la Llibreria > Detall Fitxa

tornarTornar

Fitxa de la publicació

Observatori de polítiques educatives locals: Informe 2009
Observatori de polítiques educatives locals: Informe 2009

Comprar paper PVP:5€


Descarregar PDF


Exempcions de pagament

L'Observatori de polítiques educatives locals va néixer l'any 2005 com a instrument de coneixement i innovació amb la missió de contribuir a la governabilitat local a partir del seguiment, l'avaluació i la sistematització de noves propostes i línies d'actuació relacionades amb l'educació en l'àmbit local. El seu objectiu final és contribuir a la presa de decisions dels governs locals i a la millora dels resultats de les seves polítiques educatives.

L'informe 2009 de l'Observatori de polítiques educatives locals inclou un conjunt d'articles que tracten diferents temes d'interès prioritari per a l'Àrea d'Educació i per al conjunt d'administracions locals: els projectes educatius de ciutat, els reptes que planteja la gestió local de l'escola bressol, la nova Llei d'educació, la descentralització educativa, l'acompanyament a l'escolaritat i el sistema de beques com a actuació a favor de la igualtat d'oportunitats.


Podeu consultar aquesta publicació a:
  Topogràfic
Arxiu General de la Diputació de BarcelonaE-1-384
Xarxa de Biblioteques Municipals de la Província de Barcelona
Publicacions relacionades
Accés a compra, registre i subscripcions es troba tancat.

AVÍS

La llibreria de l'Av. Diagonal romandrà tancada fins a nou avís.

Cercador

Cercador

Cerca avançada


Ajuda | Mapa | Accessibilitat | Avís legal

Diputació de Barcelona. Llibreria. Av. Diagonal, 393 (Edifici Can Serra) 08008 Barcelona Tel.: 934 022 500 Fax: 934 022 787 a/e: llibreria@diba.cat