Diputació de Barcelona


Menú de primer nivell


Tota la Llibreria > Detall Fitxa

tornarTornar

Fitxa de la publicació

Observatori de polítiques educatives locals: Informe 2010
Observatori de polítiques educatives locals: Informe 2010

Comprar paper PVP:5€


Descarregar PDF


Exempcions de pagament

L'Observatori de polítiques educatives locals va néixer l'any 2005 com a instrument de coneixement i innovació amb la missió de contribuir a la governabilitat local a partir del seguiment, avaluació i sistematització de noves propostes i línies d'actuació relacionades amb l'educació. El seu objectiu final és contribuir a la presa de decisions i a la millora dels resultats de les polítiques educatives dels municipis.

L'informe 2010 de l'Observatori de polítiques educatives locals inclou un conjunt d'articles que aborden diferents temes d'interès prioritari per a l'Àrea d'Educació i per la conjunt d'administracions locals: el desenvolupament reglamentari de la Llei d'educació i el paper que atorga als ajuntaments, les zones educatives com a espais de corresponsabilitat, les polítiques d'acompanyament a l'escolaritat, l'equitat en l'accés als serveis educatius i l'adequació de la formació professional amb les necessitats de qualificació de mercat de treball.


Podeu consultar aquesta publicació a:
  Topogràfic
Arxiu General de la Diputació de BarcelonaE-1-395
Biblioteca de Catalunya
Xarxa de Biblioteques Municipals de la Província de Barcelona
Publicacions relacionades
Accés a compra, registre i subscripcions es troba tancat.

AVÍS

La llibreria de l'Av. Diagonal romandrà tancada fins a nou avís.

Cercador

Cercador

Cerca avançada


Ajuda | Mapa | Accessibilitat | Avís legal

Diputació de Barcelona. Llibreria. Av. Diagonal, 393 (Edifici Can Serra) 08008 Barcelona Tel.: 934 022 500 Fax: 934 022 787 a/e: llibreria@diba.cat