Diputació de Barcelona


Menú de primer nivell


Tota la Llibreria > Detall Fitxa

tornarTornar

Fitxa de la publicació

Observatori de polítiques educatives locals: Informe 2012
Observatori de polítiques educatives locals: Informe 2012

Comprar paper PVP:5€


Descarregar PDF


Exempcions de pagament

La col·lecció Documents de Treball facilita als agents del món local documentació actualitzada per contribuir a millorar la gestió de les polítiques públiques locals.

L'Observatori de Polítiques Educatives Locals va néixer l'any 2005 com a instrument de coneixement i innovació amb la missió de contribuir a la governabilitat local a partir del seguiment, avaluació i sistematització de noves propostes i línies d'actuació relacionades amb l'educació. El seu objectiu final és contribuir a la presa de decisions i a la millora dels resultats de les polítiques educatives dels municipis.

L'informe 2012 de l'Observatori inclou un conjunt d'articles que aborden diferents temes d'interès per a la Diputació de Barcelona i per al conjunt d'administracions locals: el paper del món local en la formació i l'orientació professional, la lluita contra el fracàs escolar, algunes xifres dels sistema educatiu del curs 2011-2012 o les normes educatives en temps de crisi.


Podeu consultar aquesta publicació a:
  Topogràfic
Arxiu General de la Diputació de BarcelonaBib-25
Publicacions relacionadesAccés a compra, registre i subscripcions es troba tancat.

AVÍS

La llibreria de l'Av. Diagonal romandrà tancada fins a nou avís.

Cercador

Cercador

Cerca avançada


Ajuda | Mapa | Accessibilitat | Avís legal

Diputació de Barcelona. Llibreria. Av. Diagonal, 393 (Edifici Can Serra) 08008 Barcelona Tel.: 934 022 500 Fax: 934 022 787 a/e: llibreria@diba.cat