Diputació de Barcelona


Menú de primer nivell


Tota la Llibreria > Detall Fitxa

tornarTornar

Fitxa de la publicació

37. Murs caiguts, murs erigits / Murs tombés, murs érigés

«La chute du mur de Berlin semblait annoncer celle des autres murs qui subsistaient ici ou là. Vingt ans plus tard, nous devons constater que cet espoir n'a pas été couronné de succès. Plutôt que de disparaître de la surface de la Terre, les murs s'y sont multipliés. Comment se l'explique?».

Conférence donnée au Centre de Culture Contemporaine de Barcelone le 9 novembre 2009 dans le cadre du cicle «1989. Europa, vint anys després de la caiguda del Mur».
------------------------------------------------------------------------------
«La caiguda del Mur de Berlín semblava anunciar la dels altres murs que subsistien aquí i allà. Vint anys més tard, hem de constatar que aquesta esperança no ha estat coronada per l'èxit. Lluny de desaparèixer de la superfície de la Terra, els murs s'hi han multiplicat. Com s'explica?»

Conferència celebrada al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona el 9 de novembre de 2009 en el marc del cicle «1989. Europa, vint anys després de la caiguda del Mur».Espai usuari

Identificació

Registre

Heu oblidat la contrasenya?


Subscripcions | Encàrrecs

Cercador

Cercador

Cerca avançada


Ajuda | Mapa | Accessibilitat | Avís legal

Diputació de Barcelona. Llibreria. Av. Diagonal, 393 (Edifici Can Serra) 08008 Barcelona Tel.: 934 022 500 Fax: 934 022 787 a/e: llibreria@diba.cat