Diputació de Barcelona


Menú de primer nivell


Tota la Llibreria > Detall Fitxa

tornarTornar

Fitxa de la publicació

Un dia al Palau Güell

Notícia sobre la presentació del llibre.

El Palau Güell, una de les primeres obres d'Antoni Gaudí, està considerat un dels edificis més significatius de l'arquitectura modernista de la ciutat de Barcelona.

A Un dia al Palau Güell el dibuixant Fabio Castro fa servir l'sketching per oferir-nos la seva particular visió dels diferents espais que formen el palau, desgranar a poc a poc tota la vida que l'envolta i desxifrar les genialitats de l'arquitecte Antoni Gaudí.

----------------------------------------------------------------------------

El Palacio Güell, una de las primaras obras de Antoni Gaudí, está considerado uno de los edificios más significativos de la arquitectura modernista de la ciudad de Barcelona.

A Un dia al Palau Güell el dibujante Fabio Castro utiliza el sketching para ofrecer su particular visión de los diferentes espacios que forman el Palacio, desgranar poco a poco toda la vida que le rodea y descifrar las genialidades del arquitecto Antoni Gaudí.

-----------------------------------------------------------------------------

The Palau Güell, one of the first works of Antoni Gaudi is considered one of the most significant buildings of the modernist architecture of Barcelona.

One day in the Palau Güell drawer Fabio Castro uses sketching to offer their particular vision of the different areas that make up the palace.Publicacions relacionades

Espai usuari

Identificació

Registre

Heu oblidat la contrasenya?


Subscripcions | Encàrrecs

Cercador

Cercador

Cerca avançada


Ajuda | Mapa | Accessibilitat | Avís legal

Diputació de Barcelona. Llibreria. Av. Diagonal, 393 (Edifici Can Serra) 08008 Barcelona Tel.: 934 022 500 Fax: 934 022 787 a/e: llibreria@diba.cat