Diputació de Barcelona


Menú de primer nivell


Tota la Llibreria > Detall Fitxa

tornarTornar

Fitxa de la publicació

La cuina dels llegums
  • Autor/s: Fundació Alícia, Diputació de Barcelona. Àrea de Desenvolupament Econòmic Local [coo.], Diputació de Barcelona. Àrea de Presidència. Gabinet de Premsa i Comunicació [coo.]
  • Suport: Paper
  • Tipus de publicació: Llibre
  • Editorial/s: Diputació de Barcelona, Editorial Planeta, SA
  • Lloc: Barcelona
  • Any: 2017
  • Número d'edició: 1
  • Enquadernació: Cartoné
  • Pàgines: 351
  • Alçada i amplada: 26 x 20 cm.
  • Idioma/es: Català
  • ISBN: 978-84-9803-797-5
  • Matèria/es: Alimentació. Gastronomia

Sabies que les mongetes negres contenen més ferro que un filet, que els cigrons aporten tant d'àcid fòlic com els espinacs o que la primera escuma que es va fer elBulli va ser de llegums?

Els llegums són una font de salut gairebé infinita i aporten molts beneficis, com ara, que poden ajudar a reduir el colesterol o el risc de patir malalties cardiovasculars.

Descobreix en aquest llibre la seva gran versatilitat a través de les nombroses varietats i les múltiples i innovadores maneres de cuinar-los. Et sorprendran i t'enamoraran!


Publicacions relacionades

Espai usuari

Identificació

Registre

Heu oblidat la contrasenya?


Subscripcions | Encàrrecs

Cercador

Cercador

Cerca avançada


Ajuda | Mapa | Accessibilitat | Avís legal

Diputació de Barcelona. Llibreria. Av. Diagonal, 393 (Edifici Can Serra) 08008 Barcelona Tel.: 934 022 500 Fax: 934 022 787 a/e: llibreria@diba.cat