Diputació de Barcelona


Menú de primer nivell


Tota la Llibreria > Detall Fitxa

tornarTornar

Fitxa de la publicació

Situació dels serveis socials bàsics des de la perspectiva del treball social: Dictamen de revisió (IMPRESSIÓ A DEMANDA)

El document, elaborat pel Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya a petició de l'Àrea d'Atenció a les Persones de la Diputació de Barcelona, parteix de les experiències i vivències dels treballadors i treballadores socials per fer una diagnosi sobre la situació actual dels serveis socials bàsics a la demarcació de Barcelona i identificar estratègies i accions de millora per fomentar l'acompanyament, la capacitació i l'apoderament de les persones.

Amb aquesta finalitat, s'analitza l'encàrrec explícit i implícit als serveis socials bàsics, l'oferta de prestacions i la iniquitat territorial, les expectatives de la ciutadania, els professionals i les condicions de treball, el model d'intervenció social i els encàrrecs desatesos, i s'articulen un conjunt de propostes en cada un d'aquests àmbits.


Publicacions relacionades

Espai usuari

Identificació

Registre

Heu oblidat la contrasenya?


Subscripcions | Encàrrecs

Cercador

Cercador

Cerca avançada


Ajuda | Mapa | Accessibilitat | Avís legal

Diputació de Barcelona. Llibreria. Av. Diagonal, 393 (Edifici Can Serra) 08008 Barcelona Tel.: 934 022 500 Fax: 934 022 787 a/e: llibreria@diba.cat