Diputació de Barcelona


Menú de primer nivell


Tota la Llibreria > Detall Fitxa

tornarTornar

Fitxa de la publicació

Les destinacions turístiques intel·ligents a les comarques de Barcelona: Diagnosi i propostes d'actuació (IMPRESSIÓ A DEMANDA)

El document que teniu a les mans és el resultat d'un objectiu que la Diputació es va marcar fa un parell d'anys: conèixer la situació sobre les accions empreses per les destinacions de les comarques de Barcelona per tal d'esdevenir destinacions turístiques intel·ligents (DTI).
Aquest treball s'ha dut a terme gràcies a un conveni de col·laboració entre el LABturisme de la Diputació de Barcelona i el grup de recerca en Turisme de la Universitat Oberta de Catalunya, i també hi han col·laborat els ens de gestió turística comarcals i locals de les comarques de Barcelona.
L'estudi s'estructura en quatre grans blocs de continguts. El primer és una síntesi sobre les característiques i els fonaments conceptuals de les DTI. El segon és un estudi específic sobre l'ús de la tecnologia durant les vacances. El tercer valora el potencial de les destinacions turístiques de les comarques de Barcelona com a DTI.
I en el quart i darrer bloc s'exposen les principals conclusions, recomanacions i propostes de millora de les DTI. També resulten d'enorme interès els mapes temàtics que s'han dissenyat sobre diferents indicadors d'anàlisi i que trobareu a l'annex.Accés a compra, registre i subscripcions es troba tancat.

AVÍS

La llibreria de l'Av. Diagonal romandrà tancada fins a nou avís.

Cercador

Cercador

Cerca avançada


Ajuda | Mapa | Accessibilitat | Avís legal

Diputació de Barcelona. Llibreria. Av. Diagonal, 393 (Edifici Can Serra) 08008 Barcelona Tel.: 934 022 500 Fax: 934 022 787 a/e: llibreria@diba.cat