Diputació de Barcelona


Menú de primer nivell


Publicacions Diputació >Serveis DB > Servei d'Equipaments i Espai Públic > Revistes

tornarTornar

Servei d'Equipaments i Espai Públic


Butlletí digital de l'Oficina Tècnica de Cooperació

El butlletí Territori i Ciutat és una publicació digital que edita l'Oficina Tècnica de Cooperació cada dos mesos sobre temes relacionats amb el nostre àmbit de treball: espai públic, infraestructures i equipaments locals entre d'altres. Les seccions habituals del butlletí són: monogràfic, agenda, publicacions, webs d'interès, Unió Europea i novetats legislatives.

Aquest butlletí / revista està tancat.


Territori i Ciutat

Aquest butlletí aborda la cooperació amb els ens locals per oferir als ciutadans i les ciutadanes, equipaments, infraestructures i serveis de qualitat. El Servei d'Equipaments i Espai Públic, que n'és el promotor, es defineix com un instrument cooperador que la corporació posa al servei dels ens locals perquè aquests puguin oferir a les persones que hi viuen, uns equipaments, unes infraestructures i uns serveis de qualitat. És continuació de la revista "Butlletí digital de l'Oficina Tècnica de Cooperació".


Espai usuari

Identificació

Registre

Heu oblidat la contrasenya?


Subscripcions | Encàrrecs

Cercador

Cercador

Cerca avançada


Ajuda | Mapa | Accessibilitat | Avís legal

Diputació de Barcelona. Llibreria. Av. Diagonal, 393 (Edifici Can Serra) 08008 Barcelona Tel.: 934 022 500 Fax: 934 022 787 a/e: llibreria@diba.cat