Diputació de Barcelona


Menú de primer nivell


Tota la Llibreria > Revistes

tornarTornar

Cerca per Revistes

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #


e-Ambient

L'objectiu d'aquest butlletí digital és garantir una informació actualitzada i ràpida de les activitats i novetats que es van produint des de l'Àrea de Medi Ambient. Pretén ser una eina que respongui els objectius d'educació, formació i divulgació ambiental de la Gerència, i aconseguir agrupar en un sol document els materials de divulgació, per a uns millors resultats en la informació externa.


e-CERC: Butlletí de gestió i política cultural

Butlletí sobre gestió i política cultural.


e-Comerç

L'"e-Comerç" és un instrument de comunicació electrònica de l'Oficina de Comerç Urbà, a través del qual es fa arribar a tots els lectors i lectores allò que ha fet o farà la Diputació i els municipis integrats a la Xarxa Barcelona Municipis de Qualitat en un periode de temps determinat i en matèria de comerç. La publicació d'aquesta eina és trimestral.


e-infoturisme

Aquest butlletí és una iniciativa de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic, a través de la Delegació de Turisme i és un espai d'informació turístic amb una agenda plena de propostes perquè no us perdeu res, amb esdeveniments per a grans i petits, amb tot allò que us pugui ser útil per gaudir del turisme a la província de Barcelona.


Economía y sociología del trabajo

Ediciones de la revista San Jorge

Aquest butlletí / revista està tancat.


educ@diba. Butlletí informatiu de l'Àrea d'Educació

Butlletí informatiu de l'Àrea d'Educació de la Diputació de Barcelona nascut com a mitjà de comunicació amb els ajuntaments i la comunitat educativa, i referència de novetats i activitats a l'entorn de les polítiques educatives locals.


Empúries: Revista de prehistòria, arqueologia i etnologia

A partir del número 51 aquesta revista l'edita el Museu Arqueològic. www.mac.cat/Publicacions/Revistes/Empuries

Si us interessa aquest butlletí / revista també us pot interessar: Ampurias: Revista de prehistoria, arqueología y etnología


Escuela de Bibliotecarias de la Diputación de Barcelona

Aquest butlletí / revista està tancat.


Escuela diplomática

Espai Francesca Bonnemaison

Aquest butlletí de l'Oficina de Promoció de Polítiques d'Igualtat Dona-Home, de l'Àrea d'Igualtat i Ciutadania, tracta de l'impuls de les polítiques d'igualtat de gènere dels ajuntaments de la província de Barcelona.


Espais Monogràfics

espaiS@lut

Estadística demogràfica

Estadística instrumental

Estadísticas (Ministerio de Trabajo)

Estudios (IAP)

Estudios escénicos: Cuadernos de información y crítica

És una revisteta, molt il·lustrada, publicada entre el 1963 i el 1966 i impulsada per Hermann Bonnín. Conté informacions i cròniques sobre l'Institut, comentaris i crítiques sobre els treballs escolars -escrits pels alumnes-, algun article de fons d'un professor i un editorial del director de la institució.

Aquest butlletí / revista està tancat.


Estudios escénicos: Cuadernos de investigación teatral

Estudios Escénicos fundada en 1957, es la revista académica del Instituto del Teatro y de sus escuelas superiores de teatro y danza. La revista acoge trabajos de investigación , reflexión y debate sobre las artes escénicas en Cataluña y el mundo, dossieres específicos y temáticos, un amplio cuaderno de danza, documentación sobre la temporada de las artes escénicas en Cataluña y reseñas bibliográficas de las novedades editoriales sobre el campo y el ámbito de investigación de la revista.


Estudis escènics: Quaderns de l'Institut del Teatre

Estudis Escènics fundada l'any 1957, és la revista acadèmica de l'Institut del Teatre i de les seves escoles superiors de teatre i dansa. La revista acull treballs de recerca, reflexió i debat sobre les arts escèniques a Catalunya i el món, dossiers específics i temàtics, un ampli quadern de dansa, documentació sobre la temporada de les arts escèniques a Catalunya i ressenyes bibliogràfiques de les novetats editorials sobre el camp i l'àmbit de recerca de la revista.

És continuació del butlletí / revista: Estudios escénicos: Cuadernos de investigación teatral


Europa Solidaritat

Aquest butlletí / revista està tancat.


European Summit of Local Governments

Si us interessa aquest butlletí / revista també us pot interessar: Cimera europea de governs locals,  Cumbre Europea de Gobiernos Locales,  Sommet européen des gouvernements locaux


Accés a compra, registre i subscripcions es troba tancat.

AVÍS

La llibreria de l'Av. Diagonal romandrà tancada fins a nou avís.

Cercador

Cercador

Cerca avançada


Ajuda | Mapa | Accessibilitat | Avís legal

Diputació de Barcelona. Llibreria. Av. Diagonal, 393 (Edifici Can Serra) 08008 Barcelona Tel.: 934 022 500 Fax: 934 022 787 a/e: llibreria@diba.cat