Diputació de Barcelona


Menú de primer nivell


Tota la Llibreria > Revistes

tornarTornar

Cerca per Revistes

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #


I_flash

Aquest butlletí vol ser una eina més per facilitar que els governs locals puguin començar a desenvolupar una política de relacions internacionals que respongui als nous reptes als quals ha de fer front el món local en el nou context internacional. Un nou entorn marcat per fenòmens com les migracions, la innovació, el canvi climàtic o el subdesenvolupament, que afecten tant a grans ciutats com a municipis més petits i que demana que el municipalisme es posicioni i doni resposta a aquesta realitat.


Idees: Revista de temes contemporanis

Igualtat i Ciutadania

El butlletí de l'Àrea d'Igualtat i Ciutadania de la Diputació de Barcelona té l'objectiu d'informar-vos sobre les notícies, actes més destacats de l'agenda, cursos amb termini d'inscripció oberta i altra informació que pot ser del vostre interès.


Informació arqueològica

Información arqueológica

Información comercial española: Revista de economía

Informatiu de l'ODA, l'

Aquest informatiu és una eina informativa especialment adreçada als tècnics i programadors d'espectacles dels municipis de la província de Barcelona.


Informatiu dels Parcs, l'

Butlletí que fa un repàs mensual de les activitats que es desenvolupen en cada un dels parcs de la Xarxa i alhora en altres serveis vinculats a l'Àrea d'Espais Naturals. També ofereix una agenda de les activitats que s'organitzen en els parcs.


IT: Institut del Teatre: Butlletí informatiu

D'àmplia difusió, en un principi era només ciclostilat, mensual i se centrava en les activitats de la Biblioteca-Museu, per bé que també incloïa algunes informacions docents, per exemple la convocatòria de cursets, seminaris i altres activitats complementàries. El primer es publicà el març de 1971. Fins al desembre de 1974 ha anat incorporant diverses seccions, d'informació internacional, la relació d'obres ingressades en el Fons de teatre inèdit contemporani i una completa "Borsa de teatre independent" a què acudien la majoria de programadors de l'època. A partir de 1975, es publicà imprès, amb periodicitat bimensual -després trimestral--. El darrer número és del desembre de 1976-febrer de 1977.

Aquest butlletí / revista està tancat.


Espai usuari

Identificació

Registre

Heu oblidat la contrasenya?


Subscripcions | Encàrrecs

Cercador

Cercador

Cerca avançada


Ajuda | Mapa | Accessibilitat | Avís legal

Diputació de Barcelona. Llibreria. Av. Diagonal, 393 (Edifici Can Serra) 08008 Barcelona Tel.: 934 022 500 Fax: 934 022 787 a/e: llibreria@diba.cat