Diputació de Barcelona


Menú de primer nivell


Tota la Llibreria > Revistes

tornarTornar

Cerca per Revistes

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #


Temps de joc

Temps de joc: Butlletí de l'esport

Aquesta revista inicia una etapa nova (segon any) amb alguns canvis de disseny gràfic que la fan interessant. Continua sent un instrument de comunicació i de vinculació del món de l'esport i pretén ser una eina de reflexió sobre molts temes que fan referència a l'àmbit socioesportiu: cas Bosman, utilització de les grans instal·lacions olímpiques, la reforma de l'educació física, etc. Cada número dedica vuit pàgines a l'esport municipal, en les quals es parla de temes com ara la gestió de les instal·lacions esportives, el patrocini i l'esport local, la relació entre els ajuntaments i els clubs emblemàtics de les ciutats, els jocs esportius escolars, etc. També s'ocupa de sectors que no tenen molta rellevància a la premsa quotidiana: les dones, els minusvàlids, etc. i parla de la història de l'esport i de la salut. Cada número tracta a fons d'un esport i presenta una completa entrevista a un personatge rellevant del sector.


Territori i Ciutat

Aquest butlletí aborda la cooperació amb els ens locals per oferir als ciutadans i les ciutadanes, equipaments, infraestructures i serveis de qualitat. El Servei d'Equipaments i Espai Públic, que n'és el promotor, es defineix com un instrument cooperador que la corporació posa al servei dels ens locals perquè aquests puguin oferir a les persones que hi viuen, uns equipaments, unes infraestructures i uns serveis de qualitat. És continuació de la revista "Butlletí digital de l'Oficina Tècnica de Cooperació".


Textos legales. Separata del Boletín Oficial

Espai usuari

Identificació

Registre

Heu oblidat la contrasenya?


Subscripcions | Encàrrecs

Cercador

Cercador

Cerca avançada


Ajuda | Mapa | Accessibilitat | Avís legal

Diputació de Barcelona. Llibreria. Av. Diagonal, 393 (Edifici Can Serra) 08008 Barcelona Tel.: 934 022 500 Fax: 934 022 787 a/e: llibreria@diba.cat