Diputació de Barcelona


Menú de primer nivell


Publicacions Diputació > Col·leccions

tornarTornar

Cerca per Col·leccions

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

Totes les col·leccions

Manuales (medi ambient)

Els llibres d'aquesta col·lecció aporten documentació específica sobre diferents aspectes i matèries relacionats amb el medi ambient i estan concebuts de manera que resultin eminentment pràctics, bo i mantenint-ne el rigor científic.

Aquesta col·lecció està tancada.


Manuals (medi ambient-anglès)

The books in this collection provide specific documentation on different aspects and matters related to the environment and are designed to be eminently practical, maintaining scientific rigour. Number 10, comprising five volumes, is dedicated to Local Agenda 21 and has been published in Spanish and English.

Aquesta col·lecció està tancada.


Manuals (medi ambient-català)

Aquesta col·lecció està destinada a proporcionar als diferents estaments de l'administració, documentació específica sobre matèries relacionades amb el medi, de forma pràctica i mantenint el rigor científic.

Aquesta col·lecció està tancada.


Manuals de formació municipal

Manuals per ajudar els ajuntaments en les tasques formatives adreçades al seu personal dels diferents àmbits de l'acció municipal, des del protocol fins a la contractació administrativa o la deontologia policial.


Manuals de gestió d'hàbitats

Aquests llibres recullen i difonen bones pràctiques de gestió dels sistemes naturals, i faciliten una sèrie de documents tècnics, rigororsos i comprensibles per a un públic ampli.


Marca Hispánica

Materiales para la biblioteca pública

Materials

Materials de joventut

Col·lecció pionera en les polítiques de joventut de la dècada dels vuitanta del segle passat, tingué una primera etapa -fins al número 8- de caràcter generalista. Els llibres de la segona etapa presenten aspectes nous o poc estudiats de la condició juvenil i estan connectats amb els laboratoris de reflexió i investigació universitaris.


Materials pedagògics

Aquesta col·lecció aplega manuals sobre les idees i els textos dels principals teòrics teatrals seleccionats per especialistes, els comentaris i les notes dels quals guien el lector; una cronologia, la bibliografia, un índex temàtic i l'índex de noms completen els volums. És continuació de la col·lecció Materials pedagògics i integra les sèries Quaderns, Materials i Disseny i tecnologia de l'espectacle.


Materials per a la biblioteca pública

Materials Xarxa

Aquesta col·lecció està dedicada a la difusió dels materials de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat. D'aquesta manera, l'Àrea de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona fa possible que els treballs que realitza aquesta associació tinguin més validesa i operativitat.

Aquesta col·lecció està tancada.


Methodological Guides URB-AL III

Si us interessa aquesta col·lecció també us pot interessar: Guías metodológicas URB-AL III


Moderna

Món local

Aquesta col·lecció està tancada.


Monografías de arte rupestre: Arte americano

Monografias de arte rupestre: Arte levantino

Monografías de arte rupestre: Arte paleolítico

Monografies (Servei de Parcs Naturals)

Aquesta col·lecció aplega les publicacions de caràcter tècnic adreçades als professionals i investigadors que s'ocupen de temes relacionats amb els programes de treball que duu a terme el Servei de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona. Els materials bàsics que s'hi publiquen provenen de les jornades tècniques i trobades científiques organitzades pel mateix Servei, o bé dels estudis específics que encarrega amb vista a una gestió més eficaç dels parcs naturals. Els títols apareguts fins ara donen compte d'un especial interès a abordar temes que faciliten la consecució dels objectius esmentats. Així, s'hi poden trobar obres de temàtica forestal, de jardineria municipal, normatives, trobades d'estudiosos o estudis de recerca biològica; totes, però, amb la intenció de fornir materials per a la formació i el diàleg.


Monografies (Servei de Patrimoni Arquitectònic Local)

Treballs monogràfics -amb profusió d'il·lustracions- que inclouen tant la descripció detallada dels processos de restauració de monuments determinats, com estudis sobre la protecció del patrimoni arquitectònic en períodes històrics concrets.

Aquesta col·lecció està tancada.


Monografies arqueològiques

Aquesta col·lecció conté publicacions dedicades a treballs de restauració en general o de recerca arqueològica de monuments determinats.


Monografies de Recursos Humans

A partir de la necessitat de transformar la gestió dels recursos humans en l'àmbit públic, Francesc Longo, professor d'ESADE, proposa una mirada als canvis que en aquest sentit s'han produït en les democràcies del món desenvolupat. A continuació, l'autor reflexiona sobre el context institucional espanyol: els principals desafiaments que s'han de superar, les orientacions per concretar enfocaments més flexibles i els àmbits en què s'ha d'incidir per fer realitat els canvis desitjables.


Monografies de teatre

Recull especialment treballs monogràfics d'investigació sobre història teatral dels Països Catalans. Fins a la creació d'una altra col·lecció, "Escrits teòrics", també hi eren publicats els textos de teoria i crítica propis del teatre català i universal.

Si us interessa aquesta col·lecció també us pot interessar: Aureli Capmany


Monografies emporitanes

Accés a compra, registre i subscripcions es troba tancat.

AVÍS

La llibreria de l'Av. Diagonal romandrà tancada fins a nou avís.

Cercador

Cercador

Cerca avançada


Ajuda | Mapa | Accessibilitat | Avís legal

Diputació de Barcelona. Llibreria. Av. Diagonal, 393 (Edifici Can Serra) 08008 Barcelona Tel.: 934 022 500 Fax: 934 022 787 a/e: llibreria@diba.cat