Diputació de Barcelona


Menú de primer nivell


Publicacions Diputació > Detall Fitxa

tornarTornar

Fitxa de la publicació

Plans locals d'inclusió i cohesió social: Guia metodològica revisada
Plans locals d'inclusió i cohesió social: Guia metodològica revisada

Exhaurit PVP:5€


Descarregar PDF


Exempcions de pagament


La col·lecció Documents de treball facilita als agents del món local documentació actualitzada per contribuir a millorar la gestió de les polítiques públiques locals.

Els plans locals d'inclusió i cohesió social són l'instrument de què disposa l'organització municipal per concretar i articular la política d'inclusió social i de lluita contra la pobresa, però també el marc per construir una plataforma compartida per tots els actors que intervenen al territori, en la qual s'estableixen els compromisos per promoure municipis inclusius.

Aquesta publicació té com a finalitat centrar les polítiques d'inclusió social en un context conceptual i teòric i facilitar als municipis espais de reflexió i debat. Fruit d'un procés de revisió i actualització, i de la mà de la Universitat Autònoma de Barcelona i dels ens locals que desenvolupen plans d'inclusió social, es presenta una proposta metodològica oberta, flexible i fàcilment traduïble a la diversitat local, que acompanyi els processos de disseny, elaboració, implementació, seguiment i avaluació dels plans locals d'inclusió o cohesió social, tenint en compte, a més, els diferents moments en què es poden trobar els diversos plans i polítiques locals d'inclusió social.


Podeu consultar aquesta publicació a:
  Topogràfic
Arxiu General de la Diputació de BarcelonaBib-22
Publicacions relacionades

Espai usuari

Identificació

Registre

Heu oblidat la contrasenya?


Subscripcions | Encàrrecs

Cercador

Cercador

Cerca avançada


Ajuda | Mapa | Accessibilitat | Avís legal

Diputació de Barcelona. Llibreria. Av. Diagonal, 393 (Edifici Can Serra) 08008 Barcelona Tel.: 934 022 500 Fax: 934 022 787 a/e: llibreria@diba.cat