Diputació de Barcelona


Menú de primer nivell


Publicacions Diputació > Detall Fitxa

tornarTornar

Fitxa de la publicació

Els municipis petits: La resposta als reptes del segle XXI

L'existència d'un context incert i canviant exigeix molta flexibilitat i capacitat d'innovació a les administracions. Però, fins a quin punt les administracions públiques són capaces d'innovar en el disseny i la implementació de les seves polítiques? I en el cas concret dels municipis amb una població d'entre 2.000 i 5.000 habitants, que a Catalunya són el 80 %? 

Aquesta publicació fa una anàlisi empírica a partir de les dades de vuit d'aquests municipis de la província de Barcelona per intentar entendre com són capaços de satisfer les demandes i les expectatives de la seva comunitat, tenint en compte que la seva capacitat executiva és feble, i per esbrinar si aquesta feblesa operativa pot ser compensada amb una capacitat més gran a l'hora de dissenyar les actuacions que el seu territori i els seus habitants necessiten.Accés a compra, registre i subscripcions es troba tancat.

AVÍS

La llibreria de l'Av. Diagonal romandrà tancada fins a nou avís.

Podeu fer encàrrecs i us enviarem els llibres quan obrim la Llibreria.
Encàrrecs

Cercador

Cercador

Cerca avançada


Ajuda | Mapa | Accessibilitat | Avís legal

Diputació de Barcelona. Llibreria. Av. Diagonal, 393 (Edifici Can Serra) 08008 Barcelona Tel.: 934 022 500 Fax: 934 022 787 a/e: llibreria@diba.cat