Diputació de Barcelona


Menú de primer nivell


Tota la Llibreria > Detall Fitxa

tornarTornar

Fitxa de la publicació

Dos cavallers de Verona, els

"Els dos cavaller de Verona" fou escrita el 1594 i tracta les relacions amoroses dels protagonistes. Llegint aquesta obra, no podem oblidar que el dramaturg estava preparant ja l'escriptura de "Romeo i Julieta", estrenada aquell mateix any. Una lectura atenta d' "Els dos cavaller de Verona" pot ajudar-nos a descobrir els fils constants de la dramatúrgia de Shakespeare, fils amb els quals ordeix , si més no durant els anys de joventut, la magnífica trama de les seves comèdies i tragèdies. L'obra ens presenta un dels personatges més originals dels que travessen l'opus shakespearià: ens referim a Llança, el criat de Proteu. Llança es produeix independentment dels neguits amorosos del seu senyor, i pot ésser considerat, en justícia, un dels primers clowns del teatre modern.

"Els dos cavaller de Verona" fou traduïda al català per Cèsar August Jordana el 1930, i per Josep M.de Segarra, en aquesta versió, el 1943.


Podeu consultar aquesta publicació a:
  Topogràfic
Arxiu General de la Diputació de BarcelonaL-1-144
Biblioteca de Catalunya
Biblioteques de l'Institut del Teatre (MAE)
Xarxa de Biblioteques Municipals de la Província de Barcelona

Espai usuari

Identificació

Registre

Heu oblidat la contrasenya?


Subscripcions | Encàrrecs

Cercador

Cercador

Cerca avançada


Ajuda | Mapa | Accessibilitat | Avís legal

Diputació de Barcelona. Llibreria. Av. Diagonal, 393 (Edifici Can Serra) 08008 Barcelona Tel.: 934 022 500 Fax: 934 022 787 a/e: llibreria@diba.cat