Diputació de Barcelona


Menú de primer nivell


Tota la Llibreria > Detall Fitxa

tornarTornar

Fitxa de la publicació

Teatre en viu, 1969-1972

Aquest volum de crítiques teatrals d'en Xavier Fàbregas vol ésser una continuació de la Monografia 6, que va incloure els articles publicats a "Serra d'Or", el 1967 i 1968. A partir dels suggeriments de l'Institut del Teatre, hom ha convingut reunir aquí les crítiques de quatre anys de teatre català, de 1969 a 1972.
Si el títol de la Monografia 6, "De l'off Barcelona a l'acció comarcal", era il·lustratiu d'uns corrents que van quedar emmarcats dons les temporades 1967-1968, era dificultós elegir un títol que pogués instruir sobre aquests anys, l'elecció dels quals respon més a una raó tècnica que conceptual. Per això, ens ha semblat millor donar prova d'objectivitat i de consideració respecte a en Xavier Fàbregas, assignant un títol genèric, "Teatre en viu", al seu llibre , el primer d'una sèrie que s'ha decidit portar a terme, almenys fins a l'any 1980, moment en què en Xavier Fàbregas, nomenat cap de Servei de Cinematografia i Teatre de la Generalitat, considerà més lleial de renunciar, per un temps, a la crítica teatral.


Podeu consultar aquesta publicació a:
  Topogràfic
Arxiu General de la Diputació de BarcelonaB-1-181
Biblioteca de Catalunya
Biblioteques de l'Institut del Teatre (MAE)
Xarxa de Biblioteques Municipals de la Província de Barcelona

Accés a compra, registre i subscripcions es troba tancat.

AVÍS

La llibreria de l'Av. Diagonal romandrà tancada fins a nou avís.

Podeu fer encàrrecs i us enviarem els llibres quan obrim la Llibreria.
Encàrrecs

Cercador

Cercador

Cerca avançada


Ajuda | Mapa | Accessibilitat | Avís legal

Diputació de Barcelona. Llibreria. Av. Diagonal, 393 (Edifici Can Serra) 08008 Barcelona Tel.: 934 022 500 Fax: 934 022 787 a/e: llibreria@diba.cat