Diputació de Barcelona


Menú de primer nivell


Tota la Llibreria > Detall Fitxa

tornarTornar

Fitxa de la publicació

Guia per a l'avaluació de l'impacte dels programes d'horts socials (IMPRESSIÓ A DEMANDA)

Més informació sobre els horts socials municipals.

Els programes d'horts socials que s'implementen en molts municipis, en el marc de les iniciatives d'inclusió social i d'agricultura social, es consoliden com a una bona eina de
dinamització comunitària, ja que posen en valor les capacitats de les persones que hi participen. En aquesta guia, es planteja la necessitat de fer un pas més i definir una proposta avaluadora del recurs per mostrar els resultats d'aquests programes i la seva validesa per al treball social.

Avaluar un programa, tant en les persones destinatàries com en els propis serveis socials, és important per poder orientar millor les iniciatives que sorgeixen, polir-les i millorar-les.

A partir de l'experiència del programa d'horts socials de Premià de Dalt, la guia defineix diferents variables i paràmetres observables, i fa una proposta de metodologia, processos i eines útils a la finalitat avaluadora.


Publicacions relacionades

Accés a compra, registre i subscripcions es troba tancat.

AVÍS

La llibreria de l'Av. Diagonal romandrà tancada fins a nou avís.

Cercador

Cercador

Cerca avançada


Ajuda | Mapa | Accessibilitat | Avís legal

Diputació de Barcelona. Llibreria. Av. Diagonal, 393 (Edifici Can Serra) 08008 Barcelona Tel.: 934 022 500 Fax: 934 022 787 a/e: llibreria@diba.cat