Diputació de Barcelona


Menú de primer nivell


Tota la Llibreria > Detall Fitxa

tornarTornar

Fitxa de la publicació

La qualitat de l'aire interior en piscines cobertes (IMPRESSIÓ A DEMANDA)

Cada dia es fa evident la importància de l'aire interior per a la nostra salut en habitatges, espais de treball, esport i oci. Un dels espais d'esport i oci més freqüentats són les piscines.

L'entrada en vigor del Reial decret 742/2013, de 27 de setembre, pel qual s'estableixen els criteris tecnicosanitaris de les piscines, ha introduït un canvi normatiu al qual s'han d'adaptar aquestes instal·lacions. Concretament, l'annex II d'aquesta norma estableix uns paràmetres indicadors, de compliment obligat, de la qualitat de l'aire. És necessari, doncs, disposar d'equips de climatització i de plans d'autocontrol que assegurin aquestes condicions.

Aquest és un manual tècnic que aborda la qualitat de l'aire interior en piscines cobertes. Conté informació sobre els principals contaminants: químics, físics i biològics, i sobre com mantenir-los sota control amb un adequat sistema de ventilació i calefacció. Per a això incorpora elements visuals, vídeos i fluxogrames que faciliten les tasques del personal de manteniment i inspecció.


Publicacions relacionades

Espai usuari

Identificació

Registre

Heu oblidat la contrasenya?


Subscripcions | Encàrrecs

Cercador

Cercador

Cerca avançada


Ajuda | Mapa | Accessibilitat | Avís legal

Diputació de Barcelona. Llibreria. Av. Diagonal, 393 (Edifici Can Serra) 08008 Barcelona Tel.: 934 022 500 Fax: 934 022 787 a/e: llibreria@diba.cat