Diputació de Barcelona


Menú de primer nivell


Tota la Llibreria > Detall Fitxa

tornarTornar

Fitxa de la publicació

IX Trobada d'Estudiosos de Sant Llorenç del Munt i l'Obac : Comunicacions presentades el 21 i 22 de novembre de 2017 a Castellar del Vallès (IMPRESSIÓ A DEMANDA)

El 21 i 22 de novembre de 2017 va tenir lloc a Castellar del Vallès la IX Trobada d'Estudiosos de Sant Llorenç del Munt i l'Obac. La vitalitat del Parc i l'interès que aquest desperta entre la societat es posen de manifest en el gran nombre de treballs de recerca i estudi que al llarg de tots aquests anys, i des de disciplines diferents, s'han centrat en el massís de Sant Llorenç i la serra de l'Obac. Aquesta monografia és un recull de les trenta-set comunicacions que s'hi van presentar. Lògicament, una bona part tracten aspectes vinculats amb el patrimoni natural del Parc, però també hi ha estudis centrats en el patrimoni cultural, en l'ús públic o en qüestions més directament lligades a la gestió. Amb aquesta publicació, tenim de nou l'oportunitat d'accedir amb més calma i aprofundiment al coneixement d'aquest territori, un coneixement indispensable per gestionar-lo i preservar-lo d'una manera correcta en el futur.Accés a compra, registre i subscripcions es troba tancat.

AVÍS

La llibreria de l'Av. Diagonal romandrà tancada fins a nou avís.

Cercador

Cercador

Cerca avançada


Ajuda | Mapa | Accessibilitat | Avís legal

Diputació de Barcelona. Llibreria. Av. Diagonal, 393 (Edifici Can Serra) 08008 Barcelona Tel.: 934 022 500 Fax: 934 022 787 a/e: llibreria@diba.cat