Diputació de Barcelona


Menú de primer nivell


Publicacions Diputació >Serveis DB > Detall Fitxa

tornarTornar

G. Serveis d'Habitatge, Urbanisme i Activitats

Fitxa de la publicació

Guia metodològica per a la redacció de plans locals d'habitatge 2014
Guia metodològica per a la redacció de plans locals d'habitatge 2014

Comprar paper PVP:5€


Descarregar PDF


Exempcions de pagament

La col·lecció Documents de treball facilita als agents del món local documentació actualitzada per contribuir a la millora de la gestió de les politiques públiques locals.

La Diputació de Barcelona dona suport als ajuntaments en la definició de la seva pròpia política d¿habitatge, a través de la redacció i desplegament del seu pla local d'habitatge (PLH).

Amb l'objectiu de difondre i consolidar aquests plans com l'instrument de referència on concretar les propostes i els compromisos municipals en matèria d'habitatge, aquesta Guia metodològica per a la redacció de plans locals d'habitatge vol servir de referent pràctic per a l'elaboració d'aquest document.

La nova edició de la guia es el resultat d'una reflexió a fons a partir de l'experiència de més de vuitanta plans redactats en els darrers anys, i té per objecte l'adequació dels PLH al context socioeconòmic actual i al nou paper a desenvolupar pel mon local, buscant la seva simplificació i l'optimització.Publicacions relacionades

Espai usuari

Identificació

Registre

Heu oblidat la contrasenya?


Subscripcions | Encàrrecs

Cercador

Cercador

Cerca avançada


Ajuda | Mapa | Accessibilitat | Avís legal

Diputació de Barcelona. Llibreria. Av. Diagonal, 393 (Edifici Can Serra) 08008 Barcelona Tel.: 934 022 500 Fax: 934 022 787 a/e: llibreria@diba.cat