Diputació de Barcelona


Menú de primer nivell


Publicacions Diputació >Serveis DB > Detall Fitxa

tornarTornar

G. Serveis d'Habitatge, Urbanisme i Activitats

Fitxa de la publicació

Guia de tramitació d'expedients d'activitats i establiments

La guia del 2015 ha estat substituida per la del 2016 (3a edició) on hi ha inclosos els canvis que incorpora la Llei 16/2015 de simplificació administrativa de l'Administració de la Generalitat i dels governs locals de Catalunya i d'impuls de l'activitat econòmica.

Aquesta guia és una eina de suport per als ajuntaments que gestionin la intervenció administrativa de les activitats mitjançant el GIA, de manera que el personal administratiu i tècnic que tramita els expedients disposarà d'un document que l'ajudarà a dur a terme la seva tasca.

Aquest 2016 es publica una nova edició de la Guia que incorpora els darrers canvis legislatius en matèria d'activitats i, especialment, els que es deriven de la Llei 16/2015, del 21 de juliol, de simplificació de l'activitat administrativa de l'Administració de la Generalitat i dels governs locals de Catalunya i d'impuls de l'activitat econòmica.

Alhora, s'han adaptat els quadres de classificació, s'han incorporat els de la Llei 16/2015 i s'han actualitzat els models d'instància.


Publicacions relacionades

Espai usuari

Identificació

Registre

Heu oblidat la contrasenya?


Subscripcions | Encàrrecs

Cercador

Cercador

Cerca avançada


Ajuda | Mapa | Accessibilitat | Avís legal

Diputació de Barcelona. Llibreria. Av. Diagonal, 393 (Edifici Can Serra) 08008 Barcelona Tel.: 934 022 500 Fax: 934 022 787 a/e: llibreria@diba.cat