Diputació de Barcelona


Menú de primer nivell


Publicacions Diputació >Serveis DB > Institut del Teatre > Revistes

tornarTornar

Institut del Teatre


Congrés (Butlletí)

Revista informativa del Congrés Internacional de Teatre dut a terme a Barcelona el maig de 1985. En van sortir tres números amb sengles portades il·lustrades pels reconeguts artistes plàstics Perejaume, Pep Duran i Frederic Amat, respectivament.


Estudios escénicos: Cuadernos de información y crítica

És una revisteta, molt il·lustrada, publicada entre el 1963 i el 1966 i impulsada per Hermann Bonnín. Conté informacions i cròniques sobre l'Institut, comentaris i crítiques sobre els treballs escolars -escrits pels alumnes-, algun article de fons d'un professor i un editorial del director de la institució.

Aquest butlletí / revista està tancat.


Estudios escénicos: Cuadernos de investigación teatral

Estudios Escénicos fundada en 1957, es la revista académica del Instituto del Teatro y de sus escuelas superiores de teatro y danza. La revista acoge trabajos de investigación , reflexión y debate sobre las artes escénicas en Cataluña y el mundo, dossieres específicos y temáticos, un amplio cuaderno de danza, documentación sobre la temporada de las artes escénicas en Cataluña y reseñas bibliográficas de las novedades editoriales sobre el campo y el ámbito de investigación de la revista.


Estudis escènics: Quaderns de l'Institut del Teatre

Estudis Escènics fundada l'any 1957, és la revista acadèmica de l'Institut del Teatre i de les seves escoles superiors de teatre i dansa. La revista acull treballs de recerca, reflexió i debat sobre les arts escèniques a Catalunya i el món, dossiers específics i temàtics, un ampli quadern de dansa, documentació sobre la temporada de les arts escèniques a Catalunya i ressenyes bibliogràfiques de les novetats editorials sobre el camp i l'àmbit de recerca de la revista.

És continuació del butlletí / revista: Estudios escénicos: Cuadernos de investigación teatral


IT: Institut del Teatre: Butlletí informatiu

D'àmplia difusió, en un principi era només ciclostilat, mensual i se centrava en les activitats de la Biblioteca-Museu, per bé que també incloïa algunes informacions docents, per exemple la convocatòria de cursets, seminaris i altres activitats complementàries. El primer es publicà el març de 1971. Fins al desembre de 1974 ha anat incorporant diverses seccions, d'informació internacional, la relació d'obres ingressades en el Fons de teatre inèdit contemporani i una completa "Borsa de teatre independent" a què acudien la majoria de programadors de l'època. A partir de 1975, es publicà imprès, amb periodicitat bimensual -després trimestral--. El darrer número és del desembre de 1976-febrer de 1977.

Aquest butlletí / revista està tancat.


Pausa

Accés a compra, registre i subscripcions es troba tancat.

AVÍS

La llibreria de l'Av. Diagonal romandrà tancada fins a nou avís.

Podeu fer encàrrecs i us enviarem els llibres quan obrim la Llibreria.
Encàrrecs

Cercador

Cercador

Cerca avançada


Ajuda | Mapa | Accessibilitat | Avís legal

Diputació de Barcelona. Llibreria. Av. Diagonal, 393 (Edifici Can Serra) 08008 Barcelona Tel.: 934 022 500 Fax: 934 022 787 a/e: llibreria@diba.cat