Diputació de Barcelona


Menú de primer nivell


Publicacions Diputació > Destacats

tornarTornar

REGAL: Per Nadal, 30% de descompte en la selecció d'alguns llibres

    Nadal a la Llibreria de la Diputació

No saps què regalar aquest Nadal? Se t'acaben les idees? No et preocupis!
A la Llibreria de la Diputació trobaràs una gran varietat de llibres de diferents temàtiques: història, narrativa, poesia, teatre, art, teatre, cuina, per nens...que poden ser un gran regal per aquest Nadal.

I a més, amb un 30% de descompte en alguns d'ells, si els vens a comprar a la llibreria, fins el 4 de gener.
Aprofita-ho!

 LLIBRES AMB UN 30% DE DESCOMPTE

 

Lola Anglada: Memòries 1892-1984

Lola Anglada. Memòries 1892 - 1984

Les memòries de Lola Anglada dibuixen una vida, una època i il.lustren tot un segle d'història de Catalunya. I també precisen l'abast del compromís personal d'aquesta polifacètica artista amb una visió del país i de la societat, carregada de modernitat, de progrés, de justíia i d'equitat.

Abans: 20 euros

Aquest Nadal: 14 euros 

 

 

Joan Maragall: Carnets de viatge

Joan Maragall. Carnets de viatge

Aquest llibre vol acompanyar el lector en el viatge pels espais i textos que Maragall va viure i va escriure i que és, alhora, el seu viatge personal. 

Abans: 18 euros

Aquest Nadal: 13 euros

 

 

 

Santiago Rusinol: L'artista total

Santiago Rusiñol. L'artista total

En aquest llibre hi participen prestigiosos experts en les diverents facetes de l'obra de Santiago Rusiñol, els textos dels quals estan acompanyats per un repertori gràfic que il·lustra de manera àmplia i generosa la peripècia personal de l'artista, amb l'esperança d'ajudar a subratllar l'engrescadora vigència d'aquest personatge essencial.  

Abans: 25 euros

Aquest Nadal: 18 euros

 

 

 

Vint-i-nou contes: Antologia de narrativa catalana contemporània

Vint-i-nou contes. Antologia de narrativa catalana contemporània

Es tracta d'una tria de vint-i-nou contes que us permetran resseguir els diferents moviments i generacions literàries des de la segona meitat del segle XIX fins a l'actualitat. 
Amb il·lustracions del pintor i il·lustrador Perico Pastor.

 

Abans: 18 euros

Aquest Nadal:  13 euros

 

 

 

Gran bosc de paraules, un

Un gran bosc de paraules

És una antologia amb clau aforística de l'obra poètica de Miquel Martí i Pol. Es tracta d'una selecció de fragments que configura una visió formulada d'una manera intencionadament sintètica, de la vida, la mort, l'amor, l'amistat o el pas del temps.

Abans: 18 euros

Aquest Nadal: 13 euros 

 

 

 

Joies dels nostres museus, les: Art en els museus locals de la província de Barcelona

Les joies dels nostres museus. Art en els museus locals de la província de Barcelona

 

Mostra representativa de les col·leccions d'art aplegades als museus de la Xarxa de Museus Locals, que constitueix un magnífic resum de la creativitat i de la passió per la cultura. 

Abans: 28 euros

Aquest Nadal: 20 euros 

 

 

 

Palau Guell, el: Una obra mestra d'Antoni Gaudi

El Palau Güell. Una obra mestra d'Antoni Gaudí 

El Palau Güell va constituir una veritable fita que va trencar amb l'academicisme classicista imperant i obrí una nova via d'expressivitat arquitectònica que finalment triomfà al continent.

En català, castellà, anglès i francès

Abans: 20 euros

Aquest Nadal: 14 euros 

 

 

 

Modernisme a l'entorn de Barcelona

 Modernisme a l'entorn de Barcelona. Arquitectura i paisatge 

El llibre mostra una àmplia varietat de les realitzacions del modernisme a la demarcació de Barcelona. Pretén indicir en el diàleg que aquest corrent estableix amb el seu entorn, amb el paisatge i amb la societat.

Disponible també en castellà 

Abans: 25 euros

Aquest Nadal: 18 euros

 

 

 

Ponts de la província de Barcelona. Comunicacions i paisatge

Ponts de la província de Barcelona. Comunicacions i paisatge

Aquest llibre és una petita història de la demarcació de Barcelona vista des dels ponts, elements arquitectònics i d'enginyeria tradicionals i alhora profundament actuals, els quals formen part del paisatge que veiem cada dia i al mateix temps serveixen com a instruments de comunicació entre les persones i els territoris.

Abans: 25 euros

Aquest Nadal: 18 euros

 

 

 

Historia de la Diputacio de Barcelona, 1812-2005

Història de la Diputació de Barcelona, 1812-2005

Primer volum: dels inicis del liberalisme fins al regeneracionisme del 1898; segon volum: des de la pugna entre dinàsitcs i regionalistes, fins a la Generalitat Republicana del 1931; tercer volum: de l'establiment de la dictadura franquista, fins als nostres dies. 

Reedició de la dirigida per Borja de Riquer.

Abans: 25 euros

Aquest Nadal: 18 euros  

 

 

 

 
 ART

Eusebi Guell i Bacigalupi, patrici de la Renaixenca. En el centenari de la seva mort (1918-2018) / Eusebi Güell i Bacigalupi, patricio de la Renaixença. En el centenario de su muerte (1918-2018) / Eusebi Güell i Bacigalupi, patron of the Catalan Renaissance (1918-2018)

Col·lecció "Palau Güell a fons" 

Aquesta col·lecció pretén difondre els resultats de les recerques realitzades a l'entorn del Palau. Inclou: articles científics, estudis, guies de les col·leccions, catàlegs de les exposicions temporals i ponències.

3 euros cada llibre

 

 

Santa Cecília de Montserrat. Del segle X a Sean Scully

Santa Cecília de Montserrat. Del segle X a Sean Scully

L'art romànic de Santa Cecília de Montserrat i les obres de l'artista Sean Scully s'ajunten en el nou Espai d'Art. Allà s'integren dins els murs de l'església restaurada i respecten els trets de senzillesa i austeritat dels seus orígens romànics.

29 euros 

 

 

 

 
 TEATRE

 Desordre general : Joan Baixas en el 50 aniversari del Teatre de La Claca

Desordre general. Joan Baixas en el 50 aniversari del Teatre de La Claca

El llibre és una evocació poètica, delicada, potent. Són esclats de records, de vivències, d'aprenentatges...tant delpassat com del present. De la seva tenacitat. Delu seu ordre i dels seu desordre. D'allà on n'ha esdevingut i brollat la versatilitat d'una obra extensa. 

20 euros

 

 

Dramatúrgia alemanya contemporània : Teatre jove

Dramaturgia alemanya contemporània. Teatre jove

Aquest volum recull una selecció de peces de teatre jove, sorgides de la ploma d'alguns dels autors més significatius de la dramaturgia alemanya contemporània. L'amor, la sexualitat, la violència, els conflictes generacionals o la recerca de la identitat són alguns dels temes. 

17 euros

 

Més llibres de la col·lecció "Dramaticles" de l'Institut del Teatre. 

 

 

Hermann Bonnín : El mètode de saber escoltar

Hermann Bonnín. El mètode de saber escoltar

En aquest llibre entrevista es repassa l'evolució personal de Bonnín, la seva entrega al teatre, i l'obra transcendent d'un home que, des de la discreció, ha canviat de manera essencial les bases de les arts escèniques a Catalunya.  

12 euros 

 

 

 La nostra ciutat

La nostra ciutat 

La vida dels habitants de la petita localitat nord-americana de Grover's Corners transcorre com a qualsevol altre lloc del món: neixen, creixen, s'enamoren, es casen i moren. L'aparent senzillesa de la seva existència es converteix en un cant als petits esdeveniments quotidians i en una colpidora reflexió sobre la consciència de viure.

12,50 euros 

 


 

     
 
 DESCOBRIR

 Tresors de Catalunya : Un recorregut per les peces mes extraordinaries del nostre patrimoni cultural

Tresors de Catalunya. Un recorregut per les peces més extraordinàries del nostre patrimoni cultural

El llibre mostra un amplíssim ventall de la producció del pintor, amb una gran diversitat temàtica i un ampli espectre formal que posa de manifest la seva obertura als nous corrents estètics internacionals i la seva voluntat incessant d'aprofundir en el domini de tècnica pictòrica.

17 euros

 

 

Girona a trac de llapis

Girona a traç de llapis

Caminar per una ciutat és la millor manera de conèixer-la. Però cal fer unes passes i aturar-se per observar i descobrir racons amagats i detalls que sovint passen desapareguts. Aquest és el passeig pausat i lent que he fet per la ciutat de Girona acompanyada de paper, llapis, bolígraf i...

25 euros

 

 

Ruta del racionalisme de Barcelona: El GATCPAC i l'arquitectura dels anys 1930

Ruta del racionalisme de Barcelona. El GATCPAC i l'arquitectura dels anys 1930

Aquesta és la millor guia pràctica per conèixer el llegat de l'arquitectura racionalista a Barcelona. Centrada en els principals impulsors del corrent a Catalunya que es van agrupar en el llegendari GATCPAC, inclou també obres d'altres arquitectes avantguardistes de finals dels anys 1920 i la dècada dels 1930. 

Disponibles també en castellà i anglès

15 euros 

 

 

 Ruta literaria de la ciutat de Vic

Ruta literària de la ciutat de Vic

 

Es tracta d'una guia que pretén incloure tant els autors que en parlen des del pintoresquisme dels llocs, com de l'experiència humanísitca i intel·lectual. És així que s'inclouen tant els autors de la tradició del XIX, amb Verdaguer al capdavant, com els del segle XX. Però també els de la més estricta contemporaneïtat. 

 

20 euros 

 


 

     
 
 HISTÒRIA

 Viatge agronòmic a la Catalunya de ponent i monografia de la Vall d'Aran (1915)

Viatge agronòmic a la Catalunya de ponent i monografia de la Vall d'Aran (1915)

El llibre presenta el text íntegre de la memòria que Josep Maria Soler i Coll va redactar després dels seu viatge de final de carrera per la Catalunya occidental, centrat sobretot en la visita a la Vall d'Aran.

14 euros 

 

 

 L'estiueig a Sant Julia  de Vilatorta, 1885-1950

L'estiueig a Sant Julià de Vilatorta

 

El llibre tracta sobre el que va representar el fenomen de l'estiueig a Sant Julià de Vilatorta. Una aproximació històrica a la vida social, cultural i artística de l'època.

20 euros 

 

 

La carrega: Els fets de Badalona del 26 d'agost de 1918

La càrrega. Els fets de Badalona del 26 d'agost de 1918

Obra singular, que combina història i il·lustració, i que commemora el centenari de la vaga convocada pels treballadors de la fàbrica química Cros, que va acabar amb quatre morts i cincuanta ferits. 

10 euros

 

 

Ceretans. Lacetants

Col·lecció "Històries ibèriques" 

Aquesta col·lecció, del Museu d'Arqueologia de Catalunya, pretén apropar-nos al coneixement dels jaciments ibèrics catalans. 


6 euros cada llibre

 

 

 Dames, reines, abadesses: Divuit personalitats femenines a la Catalunya medieval

Dames, reines, abadesses. Divuit personalitats femenines a la Catalunya medieval

 

Dones reals, de carn i ossos, amb virtuts i defectes, amb esperances i ambicions, totes elles relacionades amb el casal de Barcelona. Divuit dones a qui tocà viure en un món hostil. 


19 euros 

 


 

     
 
  CUINA I NATURA

La cuina dels llegums

La cuina dels llegums

Descobreix en aquest llibre la gran versatilitat dels llegums a través de les nombroses varietats i les múltiples i innovadores maneres de cuinar-los. 
Et sorprendran i t'enamoraran!

29 euros

 

 

Atles dels ocells nidificants de Barcelona

Atles dels ocells nidificants de Barcelona

En aquest atles hi trobareu mapes que descriuen la distribució detallada de les vuitanta-tres espècies que nidifiquen a la ciutat, així com informació sobre on són, quants exemplas hi ha de cada i quines són les seves preferències d'hàbitat. 

 

30 euros 

 

 

 

 
 PELS MÉS MENUTS

 El senyor riu

El senyor Riu

La Berta i en Pol busquen un lloc a l'ombra per jugar, quan, sota el pont, descobreixen un personatge estrany, amb unes barbes i una cabellera llargues que es belluga sense parar i que canvia constantment de forma i de color.
Transparent, gris, blau o verd pàl·lid, el senyor Riu és un niu d'endevinalles. Acabaran descobrint qui és?

3 euros

 

 

La Maria estima la Lluna

La Maria estima la lluna

Aquest conte ha estat inspirat en el tapís de Tarragona, de Joan Miró i Josep Royo. Hi apareixen una nena, un ocell, la lluna i un estel. 

5 euros

 

 

El marineret de la Barceloneta

El marineret de la Barceloneta

El marineret de la Barceloneta és una història del descobriment de la proximitat de la primera infància. A través d'un recorregut per les icones simbòliques de la Barceloneta, el protagonista, un infant, descobreix la proximitat a la recerca d'un tresor: l'amor. 

10 euros 

 

 

 

 


Espai usuari

Identificació

Registre

Heu oblidat la contrasenya?


Subscripcions | Encàrrecs

Cercador

Cercador

Cerca avançada


Ajuda | Mapa | Accessibilitat | Avís legal

Diputació de Barcelona. Llibreria. Av. Diagonal, 393 (Edifici Can Serra) 08008 Barcelona Tel.: 934 022 500 Fax: 934 022 787 a/e: llibreria@diba.cat