Diputació de Barcelona


Menú de primer nivell


Tota la Llibreria > Destacats

tornarTornar

MEDI AMBIENT I NATURA: Selecció de llibres pel Dia Internacional del Medi Ambient

Selecció de llibres de medi ambient i natura

Aquest mes de juny, coincidint amb el Dia Internacional del Medi Ambient, et presentem les publicacions que tenim a la llibreria de medi ambient i de natura. Les trobaràs dins d'aquestes matèries:

Medi ambient | Educació ambiental | Contaminació ambiental | Gestió de l'aigua | Sostenibilitat |

Energies renovables | Residus i reciclatge | Botànica i zoologia

 

I si en busques alguna que no tenim, te la cerquem. 

Recorda que amb el carnet de biblioteques i altres carnets, tens un 5% de descompte si compres presencialment a la llibreria.

Aquí trobaràs una mostra de publicacions de medi ambient i natura:

                     

Mobilitat i qualitat del aire: Estratègies i mesures per avançar cap a una mobilitat lliure d'emissions   El senyor riu   Administración y legislación ambiental. Adaptado al EEES  Residu zero a casa: guia domèstica per simplificar la nostra vida   Les pinedes de pi roig : Manuals de gestió d'hàbitats  Aigua i energia: l'aprofitament hidroelèctric dels rius catalans. La seva història, l'estructura industrial i el patrimoni tecnològic    La implantació de l'energia eòlica terrestre a Catalunya  Cuadernos de Derecho Local, núm. 46 (febrero, 2018). Número especial: Medio ambiente  85. Clima i capital, sobre històries entrellaçades / Climate and capital : On conjoined histories  Papallones de Catalunya. Alta muntanya     Guia d'espècies exòtiques invasores d'ambients fluvials    ICTIO: L'aventura aquàtica: Descobreix l'increïble món dels peixos continentals de Catalunya    Atles dels ocells nidificants de Barcelona   Guia il·lustrada per a conèixer els arbres   Catàleg de la flora vascular del massís del Montseny : Tres segles d'investigació botànica (1716-2016)  Guia per a la selecció d'espècies de verd urbà: Jardineria (IMPRESSIÓ A DEMANDA)  

 

T'apropem a la natura!

 

25 anys de la Llibreria 


Accés a compra, registre i subscripcions es troba tancat.

AVÍS

La llibreria de l'Av. Diagonal romandrà tancada fins a nou avís.

Podeu fer encàrrecs i us enviarem els llibres quan obrim la Llibreria.
Encàrrecs

Cercador

Cercador

Cerca avançada


Ajuda | Mapa | Accessibilitat | Avís legal

Diputació de Barcelona. Llibreria. Av. Diagonal, 393 (Edifici Can Serra) 08008 Barcelona Tel.: 934 022 500 Fax: 934 022 787 a/e: llibreria@diba.cat