Diputació de Barcelona


Menú de primer nivell


Publicacions Diputació > Col·leccions

tornarTornar

Cerca per Col·leccions

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

Totes les col·leccions

Gestión urbana y territorial

Conjunt d'obres que posen a l'abast de les ciutats mètodes, tècniques i exemples de planificació com a guia que els permeti definir la seva estratègia de desenvolupament econòmic i social. També volen promoure l'intercanvi amb altres institucions de coneixements i d'experiències.


Guías de los parques

Guies visuals, abundantment il·lustrades amb fotografies i dibuixos d'elements naturals i culturals, que dibuixen una visió exhaustiva i rigorosa de cada espai protegit. Les guies es complementen amb itineraris recomanats i una guia de serveis i equipaments.


Guías metodológicas

Guías metodológicas para la planificación estratégica

Estas guías, son una iniciativa de la Oficina Técnica de Estrategias para el Desarrollo Económico de la Diputación de Barcelona. Su objetivo es proporcionar a los profesionales de la gestión local vinculados a la planificación estrétegica en sentido amplicón una herramienta práctica para interpretar, contribuir y desarrollar procesos estratégicos. Los números 1 al 6 no existen. Sólo se ha traducido el 7 (equivalente a la numeración en catalán).

Si us interessa aquesta col·lecció també us pot interessar: Guies metodològiques per a la planificació estratègica


Guies de descoberta

Publicacions de caràcter divulgatiu, orientades fonamentalment al públic visitant que es vol atansar als parcs naturals. Desenvolupen aspectes descriptius de caràcter geogràfic o bé se centren en algun tema específic tant de la història, la flora o la fauna de l'espai protegit. Els autors són investigadors o especialistes en el seu camp.


Guies de divulgació

Guies de política educativa local

Guies dels parcs

Guies visuals, abundantment il·lustrades amb fotografies i dibuixos d'elements naturals i culturals, que dibuixen una visió exhaustiva i rigorosa de cada espai protegit. Les guies es complementen amb itineraris recomanats i una guia de serveis i equipaments.


Guies metodològiques (dona)

Publicacions dirigides als tècnics dels ajuntaments que tracten temes de gènere (desenvolupament de plans i programes d'igualtat, recopilació de materials per treballar el gènere) d'interès per als municipis.


Guies metodològiques (educació)

Guies metodològiques per a la planificació estratègica

Aquestes guies, són una iniciativa de l'Oficina Tècnica d'Estratègies per al Desenvolupament Econòmic de la Diputació de Barcelona. El seu objectiu és proporcionar als professionals de la gestió local vinculats a la planificació estrètegica en sentit amplic una eina pràctica per interpretar, contribuir i desenvolupar processos estratègics.

Si us interessa aquesta col·lecció també us pot interessar: Guías metodológicas para la planificación estratégica


Guimet

Accés a compra, registre i subscripcions es troba tancat.

AVÍS

La llibreria de l'Av. Diagonal romandrà tancada fins a nou avís.

Podeu fer encàrrecs i us enviarem els llibres quan obrim la Llibreria.
Encàrrecs

Cercador

Cercador

Cerca avançada


Ajuda | Mapa | Accessibilitat | Avís legal

Diputació de Barcelona. Llibreria. Av. Diagonal, 393 (Edifici Can Serra) 08008 Barcelona Tel.: 934 022 500 Fax: 934 022 787 a/e: llibreria@diba.cat