Diputació de Barcelona


Menú de primer nivell


Publicacions Diputació > Col·leccions

tornarTornar

Cerca per Col·leccions

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

Totes les col·leccions

Temas de deportes

Estudios sobre la gestión y el mantenimiento de las instalaciones deportivas -y la promoción de la práctica del deporte en general-, que se publican con el objetivo principal de contribuir a mejorar el nivel cualitativo de las instalaciones deportivas de los municipios.

Aquesta col·lecció està tancada.


Temas de educación

Temes d'educació

La col·lecció respon a la necessitat d'impulsar i millorar l'acció educativa dels ajuntaments posant al seu abast eines que els permetin incrementar la seva responsabilitat en educació i actuar com a agents promotors i racionalitzadors dels seus recursos educatius.

Aquesta col·lecció està tancada.


Temes d'esports

Estudis sobre la gestió i el manteniment de les instal·lacions esportives -i la promoció de la pràctica de l'esport en general-, que es publiquen amb l'objectiu principal de contribuir a millorar el nivell qualitatiu dels equipaments esportius dels municipis.

Aquesta col·lecció està tancada.


Temes d'infància

Temes de seguretat

Aquesta col·lecció recull llibres especialitzats en seguretat. Són publicacions abordades amb rigor i amb claredat, per tal de facilitar un enfocament eficaç des de la proximitat d'aquest nou i complex panorama de la seguretat.


Territorio y gobierno: Visiones

La globalización y la sociedad de redes hacen necesario un replanteamiento de los conceptos de territorio, administración y gobierno, aplicados al mundo local. Los títulos de esta colección quieren contribuir al proceso de reflexión sobre las necesidades actuales de ordenación territorial.

Aquesta col·lecció està tancada.


Textos i Estudis de Cultura Catalana

Textos pedagògics (Eumo)

Textos teatrals clàssics

Aplega el teatre complet o el teatre selecte dels autors imprescindibles de la literatura dramàtica clàssica, el corpus dels quals és necessari per disposar d'una base sòlida a l'hora de construir les noves dramatúrgies i a l'hora d'estudiar el fenomen escènic.

És continuació de la col·lecció: Col·lecció Popular de Teatre Clàssic Universal


Traducciones

Conjunt d'obres que posen a l'abast de les ciutats mètodes, tècniques i exemples de planificació com a guia que els permeti definir la seva estratègia de desenvolupament econòmic i social. També volen promoure l'intercanvi amb altres institucions de coneixements i d'experiències.


Accés a compra, registre i subscripcions es troba tancat.

AVÍS

La llibreria de l'Av. Diagonal romandrà tancada fins a nou avís.

Podeu fer encàrrecs i us enviarem els llibres quan obrim la Llibreria.
Encàrrecs

Cercador

Cercador

Cerca avançada


Ajuda | Mapa | Accessibilitat | Avís legal

Diputació de Barcelona. Llibreria. Av. Diagonal, 393 (Edifici Can Serra) 08008 Barcelona Tel.: 934 022 500 Fax: 934 022 787 a/e: llibreria@diba.cat