Diputació de Barcelona


Menú de primer nivell


Publicacions Diputació > Detall Fitxa

tornarTornar

Fitxa de la publicació

Políticas de ciudadanía: Discurso público sobre la gestión local de la diversidad
Políticas de ciudadanía: Discurso público sobre la gestión local de la diversidad

Comprar paper PVP:10€


Descarregar PDF


Exempcions de pagament

Qualsevol discurs públic constitueix el principal marc de referència per dissenyar plans d'accions estratègiques i fonamentar les polítiques locals. En aquest sentit, un canvi de discurs implica un canvi d'objectius i una redifinició dels públics objectiu.

El discurs que proposem es basa en una concepció de ciutadania vinculada a noves maneres d'entendre la igualtat en un context de creixent diversitat. És un discurs obert que presenta tres punts de reflexió: les raons del canvi de discurs; el model de ciutadania i administració local en el context de la diversitat, i, finalment, l'ampliació d'aquesta nova cultura basada en el "bon ciutadà" i les polítiques proactives del "bon govern".

Cualquier discurso público constituye el principal marco de referencia para diseñar planes de acciones estratégicas y fundamentar las políticas locales. En este sentido, un cambio de discurso implica un cambio de objetivos y una redefinición de los públicos objetivo.

El discurso que proponemos se basa en una concepción de ciudadanía vinculada a nuevas formas de entender la igualdad en un contexto de creciente diversidad. Es un discurso abierto que presenta tres puntos de reflexión: las razones del cambio de discurso; el modelo de ciudadanía y administración local en el contexto de la diversidad, y, finalmente, la ampliación de esta nueva cultura pública basada en el "buen ciudadano" y las políticas proactivas del "buen gobierno".Podeu consultar aquesta publicació a:
  Topogràfic
Arxiu General de la Diputació de BarcelonaM-6-295
Xarxa de Biblioteques Municipals de la Província de Barcelona
Publicacions relacionades

Espai usuari

Identificació

Registre

Heu oblidat la contrasenya?


Subscripcions | Encàrrecs

Cercador

Cercador

Cerca avançada


Ajuda | Mapa | Accessibilitat | Avís legal

Diputació de Barcelona. Llibreria. Av. Diagonal, 393 (Edifici Can Serra) 08008 Barcelona Tel.: 934 022 500 Fax: 934 022 787 a/e: llibreria@diba.cat