Diputació de Barcelona


Menú de primer nivell


Publicacions Diputació > Detall Fitxa

tornarTornar

Fitxa de la publicació

Hisendes locals: Anuari 2009. Observatori Econòmic Local
Hisendes locals: Anuari 2009. Observatori Econòmic Local

Comprar paper PVP:10€


Descarregar PDF


Exempcions de pagament

La versió en paper, de 47 pàgines, és un resum del contingut que hi ha en el CD inclòs, que conté un PDF amb 1.591 pàgines. L'índex de la versió en paper és el contingut del CD.

L'anuari 2009 de l'Observatori Econòmic Local és el resultat del treball realitzat per l'Observatori Econòmic Local de la Diputació de Barcelona, relatiu a la hisenda pública en l'àmbit de la Unió Europea, Espanya i Catalunya, amb especial incidència en el sector públic local a la província de Barcelona en tots els seus àmbits d'administració. En cada cas s'ha fet una anàlisi i comparativa de l'ingrés i de la despesa pública, la pressió fiscal i l'endeutament, entre altres magnituds d'especial interès.
Aquest anuari vol ser una publicació de referència quant a la informació de les hisendes locals, en la qual alcaldes, regidors, tècnics municipals, universitaris i totes aquelles persones que hi tinguin interès, hi puguin trobar tota la informació relativa a la hisenda pública local.


Podeu consultar aquesta publicació a:
  Topogràfic
Arxiu General de la Diputació de BarcelonaFU-61-11
Biblioteca de Catalunya
Publicacions relacionades

Espai usuari

Identificació

Registre

Heu oblidat la contrasenya?


Subscripcions | Encàrrecs

Cercador

Cercador

Cerca avançada


Ajuda | Mapa | Accessibilitat | Avís legal

Diputació de Barcelona. Llibreria. Av. Diagonal, 393 (Edifici Can Serra) 08008 Barcelona Tel.: 934 022 500 Fax: 934 022 787 a/e: llibreria@diba.cat