Diputació de Barcelona


Menú de primer nivell


Publicacions Diputació > Detall Fitxa

tornarTornar

Fitxa de la publicació

El paper dels ajuntaments en educació en el tombant de la crisi econòmica (IMPRESSIÓ A DEMANDA)

La intervenció dels ajuntaments en educació pretén fonamentalment garantir oportunitats educatives més enllà dels ensenyaments obligatoris, especialment, a la població amb més dèficits formatius. Aquesta intervenció, però, està condicionada per diversos factors (polítics, demogràfics, econòmics o socioeducatius) que poden crear diferències entre municipis.

En aquesta publicació s'analitzen les actuacions de les administracions locals en l'àmbit de l'educació i els factors de diferenciació entre municipis. Es fa a partir dels resultats de la quarta edició del Panel de polítiqueseducatives locals, una enquesta bianual promoguda per la Diputació de Barcelona i la Fundació Carles Pi i Sunyer, que té per objectiu conèixer de manera sistemàtica l'acció dels ajuntaments en l'àmbit de l'educació.Accés a compra, registre i subscripcions es troba tancat.

AVÍS

La llibreria de l'Av. Diagonal romandrà tancada fins a nou avís.

Cercador

Cercador

Cerca avançada


Ajuda | Mapa | Accessibilitat | Avís legal

Diputació de Barcelona. Llibreria. Av. Diagonal, 393 (Edifici Can Serra) 08008 Barcelona Tel.: 934 022 500 Fax: 934 022 787 a/e: llibreria@diba.cat