Diputació de Barcelona


Menú de primer nivell


Publicacions Diputació > Detall Fitxa

tornarTornar

Fitxa de la publicació

Detecció de drogues i alcohol en conductors de vehicles de motor

Aquesta publicació és la segona de la col·lecció de llibres especialitzats en "Temes de seguretat". L'obra està adreçada principalment als agents de policia que es dediquen al control i vigilància del trànsit en les nostres carreteres i municipis amb la finalitat de dotar-los d'una eina de consulta i de perfeccionament sobre el procediment de detecció del consum de drogues i alcohol en els conductors de vehicles de motor i ciclomotors.

El llibre està estructurat en quatre parts, en la primera s'estudia i s'analitza la reacció penal, des del punt de vista de la Fiscalia delegada de seguretat viària de Catalunya; en la segona, la resposta administrativa, exposant clarament els criteris que aplica el Servei Català del Trànsit; la tercera part pretén aproximar-nos a la incidència en la conducció des de la vessant medicoforense i la darrera part és totalment de pràctica operativa policial en els controls d'alcoholèmia i drogues a les vies públiques.


Publicacions relacionades

Accés a compra, registre i subscripcions es troba tancat.

AVÍS

La llibreria de l'Av. Diagonal romandrà tancada fins a nou avís.

Cercador

Cercador

Cerca avançada


Ajuda | Mapa | Accessibilitat | Avís legal

Diputació de Barcelona. Llibreria. Av. Diagonal, 393 (Edifici Can Serra) 08008 Barcelona Tel.: 934 022 500 Fax: 934 022 787 a/e: llibreria@diba.cat