Diputació de Barcelona


Menú de primer nivell


Publicacions Diputació > Detall Fitxa

tornarTornar

Fitxa de la publicació

Guia metodològica per a l'avaluació de les xarxes impulsades per serveis socials (IMPRESSIÓ A DEMANDA)

La Guia metodològica per a l'avaluació de les xarxes impulsades per serveis socials desenvolupa un model que pretén esta blir unes bases conceptuals, metodològiques i tècniques per conèixer l'impacte, l'esforç, les aliances i les transformacions generats amb el treball en xarxa i saber quines línies de millora es poden establir per a una acció socioeducativa més rellevant en el territori.

L'objectiu és que els equips de treball que així ho desitgin puguin planificar i implementar l'avaluació del seu treball en xarxa de la manera més completa i realista possible, i afrontar les qüestions més pràctiques que apareixen en qualsevol avaluació: quins indicadors ens donaran informació rellevant? Quins instruments podem fer servir per nodrir aquests indicadors?

Professionals de diversos ajuntaments de la demarcació de Barcelona, de consells comarcals i de la Diputació de Barcelona, i experts d'AreaQ, han aportat la seva experiència i reflexions per dissenyar conjuntament aquest model d'avaluació.Accés a compra, registre i subscripcions es troba tancat.

AVÍS

La llibreria de l'Av. Diagonal romandrà tancada fins a nou avís.

Cercador

Cercador

Cerca avançada


Ajuda | Mapa | Accessibilitat | Avís legal

Diputació de Barcelona. Llibreria. Av. Diagonal, 393 (Edifici Can Serra) 08008 Barcelona Tel.: 934 022 500 Fax: 934 022 787 a/e: llibreria@diba.cat