Diputació de Barcelona


Menú de primer nivell


Publicacions Diputació > Detall Fitxa

tornarTornar

Fitxa de la publicació

Situació dels serveis socials bàsics des de la perspectiva de l'educació social: Dictamen de revisió (IMPRESSIÓ A DEMANDA)

El document, elaborat pel Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya a petició de l'Àrea d'Atenció a les Persones de la Diputació de Barcelona, reflecteix el debat engegat el març de 2017 a la seu social del Col·legi amb una àmplia representació d'educadors i educadores socials de la demarcació de Barcelona.

L'objectiu és repensar el paper de l'educació social en el marc dels serveis socials bàsics, així com les accions necessàries per potenciar els processos socioeducatius des d'una visió preventiva, comunitària i de xarxa. Amb aquesta finalitat es revisa l'encàrrec institucional, els perfils professionals, les eines metodològiques, la cartera de serveis, les especificitats de l'atenció socioeducativa, l'abordatge preventiu, el treball en xarxa, l'avaluació, el treball social comunitari i les dinàmiques innovadores.


Publicacions relacionades

Accés a compra, registre i subscripcions es troba tancat.

AVÍS

La llibreria de l'Av. Diagonal romandrà tancada fins a nou avís.

Cercador

Cercador

Cerca avançada


Ajuda | Mapa | Accessibilitat | Avís legal

Diputació de Barcelona. Llibreria. Av. Diagonal, 393 (Edifici Can Serra) 08008 Barcelona Tel.: 934 022 500 Fax: 934 022 787 a/e: llibreria@diba.cat