Diputació de Barcelona


Menú de primer nivell


Publicacions Diputació > Detall Fitxa

tornarTornar

Fitxa de la publicació

Propostes per a l'ambientalització de concursos públics d'edificació

El document que teniu a les vostres mans té com a objectiu ajudar els promotors de concursos públics d'edificació a valorar quantitativament i de manera objectiva, en temes de sostenibilitat, les propostes fetes per diferents equips participants en els diversos concursos promoguts, que s'emmarquen dins els objectius que estableixen les diferents directives vigents actualment sobre l'eficiència energètica i els reptes ambientals.

Aquesta obra és una referència per consultar en les diferents fases del concurs. Abans de la promoció del concurs, per tal de definir els aspectes bàsics que s'han de demanar als equips de projectes en els diferents àmbits de la sostenibilitat (energia, aigua, qualitat de l'ambient interior, materials i millora de l'entorn), és un document d'ajuda als promotors dels concursos. És una guia fàcil i clara sobre com s'han de valorar aquests aspectes definits, així com una ajuda per prendre la decisió final del procés del concurs.Accés a compra, registre i subscripcions es troba tancat.

AVÍS

La llibreria de l'Av. Diagonal romandrà tancada fins a nou avís.

Cercador

Cercador

Cerca avançada


Ajuda | Mapa | Accessibilitat | Avís legal

Diputació de Barcelona. Llibreria. Av. Diagonal, 393 (Edifici Can Serra) 08008 Barcelona Tel.: 934 022 500 Fax: 934 022 787 a/e: llibreria@diba.cat