Diputació de Barcelona


Menú de primer nivell


Tota la Llibreria > Detall Fitxa

tornarTornar

Fitxa de la publicació

Biblioteca pública municipal, la: Directrius per a les xarxes urbanes
Biblioteca pública municipal, la: Directrius per a les xarxes urbanes

Comprar paper PVP:5€


Descarregar PDF


Exempcions de pagament

Aquest document defineix els elements que han d'ajudar a vertebrar en un únic servei les diferents biblioteques d'un municipi. Les propostes volen ser el punt de partida d'una nova forma de planificar i gestionar el model de xarxa de biblioteques en els municipis de més de 30.000 habitants, que per llei poden disposar de més d'un d'aquests equipaments. Fins ara, la relació entre les diferents biblioteques d'una mateixa població es limitava a una coordinació puntual en determinats aspectes i les diferències entre biblioteca central i biblioteques de proximitat eren bàsicament una qüestió de dimensió.

Els principis que regeixen el model que s'exposa són la cooperació, la complementarietat, l'eficiència, l'equilibri territorial, la proximitat i accessibilitat, com també l'adequació i adaptació entre equipaments. En definitiva, el treball aposta per la planificació conjunta, la coordinació i l'optimització de recursos evitant la duplicitat d'esforços que s'ha donat en molts casos fins ara i avançar cap al concepte de "biblioteca pública municipal".


Podeu consultar aquesta publicació a:
  Topogràfic
Arxiu General de la Diputació de BarcelonaA-3-1
Biblioteca de Catalunya
Xarxa de Biblioteques Municipals de la Província de Barcelona
Publicacions relacionades

Espai usuari

Identificació

Registre

Heu oblidat la contrasenya?


Subscripcions | Encàrrecs

Cercador

Cercador

Cerca avançada


Ajuda | Mapa | Accessibilitat | Avís legal

Diputació de Barcelona. Llibreria. Av. Diagonal, 393 (Edifici Can Serra) 08008 Barcelona Tel.: 934 022 500 Fax: 934 022 787 a/e: llibreria@diba.cat