Diputació de Barcelona


Menú de primer nivell


Tota la Llibreria > Detall Fitxa

tornarTornar

Fitxa de la publicació

Eusebi Güell i Bacigalupi, patrici de la Renaixença. En el centenari de la seva mort (1918-2018) / Eusebi Güell i Bacigalupi, patricio de la Renaixença. En el centenario de su muerte (1918-2018) / Eusebi Güell i Bacigalupi, patron of the Catalan Renaissance (1918-2018)

El centenari de la mort d'Eusebi Güell el 2018 ha brindat al Palau Güell una oportunitat única per reivindicar la figura del seu il·lustre promotor. Aquest catàleg recull i complementa l'exposició "Eusebi Güell i Bacigalupi, patrici de la Renaixença", la qual té com a objectiu donar a conèixer la dimensió humana, empresarial, política i cultural i l'empremta que aquest prohom ha deixat en el patrimoni col·lectiu del nostre país.

----------------------------------------------------

El centenario de la muerte de Eusebi Güell en 2018 ha brindado al Palacio Güell una oportunidad única para reivindicar la figura de su ilustre promotor. Este catálogo recoge y complementa la exposición "Eusebi Güell y Bacigalupi, patricio de la Renaixença", la cual tiene como objetivo dar a conocer la dimensión humana, empresarial, política y cultural y la huella que este prohombre ha dejado en el patrimonio colectivo de nuestro país.

----------------------------------------------------

The centenary of the death of Eusebi Güell in 2018 has given the Palau Güell a unique opportunity to vindicate the figure of his illustrious promoter. This catalog collects and complements the exhibition "Eusebi Güell i Bacigalupi, patrici de la Renaixença", which aims to publicize the human, business, political and cultural dimension and the footprint that this person has left in the heritage collective of our country.


Publicacions relacionadesEspai usuari

Identificació

Registre

Heu oblidat la contrasenya?


Subscripcions | Encàrrecs

Cercador

Cercador

Cerca avançada


Ajuda | Mapa | Accessibilitat | Avís legal

Diputació de Barcelona. Llibreria. Av. Diagonal, 393 (Edifici Can Serra) 08008 Barcelona Tel.: 934 022 500 Fax: 934 022 787 a/e: llibreria@diba.cat