Diputació de Barcelona


Menú de primer nivell


Tota la Llibreria > Detall Fitxa

tornarTornar

Fitxa de la publicació

Els impactes de la cultura: Metodologia per a l'estudi dels impactes d'esdeveniments culturals (IMPRESSIÓ A DEMANDA)

Reflexionar sobre la influència de la cultura en les persones i en la societat és un repte essencial per a les polítiques culturals. Amb aquest treball, el Centre d'Estudis i Recursos Culturals (CERC) de la Diputació de Barcelona vol fer un pas endavant i oferir als ens locals una eina que permeti conèixer de la manera més àmplia i completa possible els efectes de l'acció cultural.

Així com altres polítiques públiques tenen processos d'avaluació clarament establerts, l'anàlisi en profunditat dels resultats de les polítiques culturals és encara un tema pendent. Cal conèixer de manera precisa com els esdeveniments culturals contribueixen al desenvolupament de les persones i les societats.

El CERC, com a prescriptor de noves anàlisis i estratègies en matèria de política cultural, ofereix amb aquesta metodologia un instrument que ha de permetre sistematitzar la recollida de dades per transformar la informació en coneixement i el coneixement en millores.Accés a compra, registre i subscripcions es troba tancat.

AVÍS

La llibreria de l'Av. Diagonal romandrà tancada fins a nou avís.

Podeu fer encàrrecs i us enviarem els llibres quan obrim la Llibreria.
Encàrrecs

Cercador

Cercador

Cerca avançada


Ajuda | Mapa | Accessibilitat | Avís legal

Diputació de Barcelona. Llibreria. Av. Diagonal, 393 (Edifici Can Serra) 08008 Barcelona Tel.: 934 022 500 Fax: 934 022 787 a/e: llibreria@diba.cat