Diputació de Barcelona


Menú de primer nivell


Tota la Llibreria > Detall Fitxa

tornarTornar

Fitxa de la publicació

VIII Trobada d'Estudiosos del Garraf i d'Olèrdola

El 19 i 20 de novembre, la Masia d'en Cabanyes, a Vilanova i la Geltrú, va acollir la VIII Trobada d'Estudiosos del Garraf i d'Olèrdola. Les quaranta-quatre comunicacions presentades, d'àmbits temàtics tan diversos com la gestió i l'ús públic, la fauna, la flora i la vegetació, i la geologia o el patrimoni històric i cultural, van aconseguir tot un rècord en la història d'aquestes jornades, que començaren a Sitges el 1987.

En concret, es van presentar 12 comunicacions sobre gestió i preservació del medi natural; 14 sobre fauna, 5 sobre flora i vegetació, 4 sobre geologia, 7 sobre patrimoni arquitectònic i cultural, i 2 sobre ús públic.

Aquests treballs, que gràcies a aquesta publicació tenim l'oportunitat de conèixer amb detall, representen una contribució inestimable al millor coneixement de la realitat dels parcs del Garraf i d'Olèrdola i els seus valors naturals, paisatgístics i culturals, i són de gran utilitat per al personal encarregat de gestionar-los i per a qualsevol persona interessada en la seva conservació.


Publicacions relacionadesAccés a compra, registre i subscripcions es troba tancat.

AVÍS

La llibreria de l'Av. Diagonal romandrà tancada fins a nou avís.

Podeu fer encàrrecs i us enviarem els llibres quan obrim la Llibreria.
Encàrrecs

Cercador

Cercador

Cerca avançada


Ajuda | Mapa | Accessibilitat | Avís legal

Diputació de Barcelona. Llibreria. Av. Diagonal, 393 (Edifici Can Serra) 08008 Barcelona Tel.: 934 022 500 Fax: 934 022 787 a/e: llibreria@diba.cat