Diputació de Barcelona


Menú de primer nivell


Publicacions Diputació > Revistes

tornarTornar

Cerca per Revistes

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #


Temps de joc

Temps de joc: Butlletí de l'esport

Aquesta revista inicia una etapa nova (segon any) amb alguns canvis de disseny gràfic que la fan interessant. Continua sent un instrument de comunicació i de vinculació del món de l'esport i pretén ser una eina de reflexió sobre molts temes que fan referència a l'àmbit socioesportiu: cas Bosman, utilització de les grans instal·lacions olímpiques, la reforma de l'educació física, etc. Cada número dedica vuit pàgines a l'esport municipal, en les quals es parla de temes com ara la gestió de les instal·lacions esportives, el patrocini i l'esport local, la relació entre els ajuntaments i els clubs emblemàtics de les ciutats, els jocs esportius escolars, etc. També s'ocupa de sectors que no tenen molta rellevància a la premsa quotidiana: les dones, els minusvàlids, etc. i parla de la història de l'esport i de la salut. Cada número tracta a fons d'un esport i presenta una completa entrevista a un personatge rellevant del sector.


Territori i Ciutat

Aquest butlletí aborda la cooperació amb els ens locals per oferir als ciutadans i les ciutadanes, equipaments, infraestructures i serveis de qualitat. El Servei d'Equipaments i Espai Públic, que n'és el promotor, es defineix com un instrument cooperador que la corporació posa al servei dels ens locals perquè aquests puguin oferir a les persones que hi viuen, uns equipaments, unes infraestructures i uns serveis de qualitat. És continuació de la revista "Butlletí digital de l'Oficina Tècnica de Cooperació".


Accés a compra, registre i subscripcions es troba tancat.

AVÍS

La llibreria de l'Av. Diagonal romandrà tancada fins a nou avís.

Podeu fer encàrrecs i us enviarem els llibres quan obrim la Llibreria.
Encàrrecs

Cercador

Cercador

Cerca avançada


Ajuda | Mapa | Accessibilitat | Avís legal

Diputació de Barcelona. Llibreria. Av. Diagonal, 393 (Edifici Can Serra) 08008 Barcelona Tel.: 934 022 500 Fax: 934 022 787 a/e: llibreria@diba.cat